hh haluz s tym rapidom ...no ja stahujem z rapidu, upload.to a podobne...torrenty fakt nemusim lebo cez den mi idu az 5kB/s lebo moj provider je kokot a nejak ich blokuje ci co...
ak nic nestahujem je to tak 250000-350000 paketov a ked stahujem tak podla toho kolko stahujem ale pohybuje sa to okolo 700000 paketov...
Stahujem cez torrenty,problem s tym ze je to nelegalne nemam....Nemam penazi na to aby som si kupila kazdy film ktory si chcem pozriet,alebo kazdy album ktory chcem pocut-ale ked si to stiahnem a naozaj sa mi to zapaci,tak si to vacsinou kupim...Lebo to chcem mat v originalnom obale so vsetkymi bonusmi....
A stahovanie z rapishare je mozno legalne,ale uploadovanie nelegalnych suborov nie je
No jednoznacne torrenty, rapid len raz za cas... A kolko stiahnem? Cca 150GB mesacne jj, moj provider ma musi milovat Ale ked som si uz zaplatil za neobmedzene data a cas, tak nech to frci....
raz za čas sa oplatí niečo stiahnuť najmä seriály, keď ma to nebaví v telke čakať na to každý týždeň, radšej si to pozriem doma behom pár dní a inak mám dojem že seriály sťahovať je legálne, napr hrdinov sprístupnila firma čo to vyrobila na svojej stránke zdarma na pozeranie
denne aj 3GB ako kedy fakt zalezi od toho co stahujem Z rapidu nestahujem. Kedysi s torrentov. teraz z neicoho ineho. free servery s tych stahujem dakedy. lenze aj tie servery su obmedzene. lenze taky film mi stiahne za 30-45 minut :d takze bohato stahujem aj s nich.
Torrenty sú pre to nelegálne lebo nelegálny materiál vy nie len sťahujete ale aj zdielate.
Sťahovanie warezu je do istej miery povolené pokiaľ ho nikto iný okrem teba neuvidí. Nesmieš ho šíriť - či už formou uploadu alebo formou zdielania alebo formou požičiavania pirátskych nosičov.
A rapidshare nerobí nič zlé pretože na jej stránke je vyslovene zakázané uploadovať nelegálny obsah - a pri jeho istení sa to okamžite maže.
taham cez rapid v poho,torrenty som zacal len nedavno. Mesacne asi 15 GB.
Otazka legalnosti? Hmm,myslis ze by som si dakde mohol kupit filmy z 70.,resp. 80. rokov? Niekedy si rad pozriem stare filmy a tie je dnes uz tažko zohnat v nejakej predajni.
Ked budem zarabat,urcite si film kupim original,za podmienky ze bude stat do 500,-. Viac tej bande nedam.
Mam taku zasadu,najskor film stiahnem,pozriem a az ked sa paci tak kupim,resp. napeciem, pretoze nie vsetky filmy,ktore maju neviem ake dobre hodnotenia ma oslovili.
ja už roky sťahujem cez uTorrent, len v poslednej dobe to zas blbne keď ho mam spustnený nechce mi načítať mozzila to isté mi robilo aj na druhom PC, pre mňa to nie je niečo nelegálne keď sa to vezme je to iba o zdieľaní svine už zrušili server torrentspy.com na thepiratebay.org raz uvalili žalobu ale nejako sa z toho otriasli, a mininova minule nejako podozrivo blbla, ináč používam sem tam aj LimeWire ale je to tam samí vír
nesom bohaty a nemam peniaze na kazdy film a CD ktore chcem vidiet ci pocut tak si ho stiahnem, ale samozrejme ak sa mi CD velmi paci kupim si ho tych par stovak raz za polrok obetujem, ale plno hudby ktoru pocuvam na SL nie je dostat tak co mam robit to je jedno vlastne ked chcem kupim nemam s tym problem ak to je v pohode cena a filmy neriesim aj tak ich viac nez 1 - 2x nepozrem a za DVD davat liter mozem osrat tie hollywood kurvy maju dost prachov, radsej podporim interpreta ktory do toho dal viac nez peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak nic nestahujem je to tak 250000-350000 paketov a ked stahujem tak podla toho kolko stahujem ale pohybuje sa to okolo 700000 paketov...
A stahovanie z rapishare je mozno legalne,ale uploadovanie nelegalnych suborov nie je
vacsinou stahujem albumy, ktore by som inak nezohnal, pretoze naklad bol limitovany
Sťahovanie warezu je do istej miery povolené pokiaľ ho nikto iný okrem teba neuvidí. Nesmieš ho šíriť - či už formou uploadu alebo formou zdielania alebo formou požičiavania pirátskych nosičov.
A rapidshare nerobí nič zlé pretože na jej stránke je vyslovene zakázané uploadovať nelegálny obsah - a pri jeho istení sa to okamžite maže.
Otazka legalnosti? Hmm,myslis ze by som si dakde mohol kupit filmy z 70.,resp. 80. rokov? Niekedy si rad pozriem stare filmy a tie je dnes uz tažko zohnat v nejakej predajni.
Ked budem zarabat,urcite si film kupim original,za podmienky ze bude stat do 500,-. Viac tej bande nedam.
Mam taku zasadu,najskor film stiahnem,pozriem a az ked sa paci tak kupim,resp. napeciem, pretoze nie vsetky filmy,ktore maju neviem ake dobre hodnotenia ma oslovili.
100 ludi, 100 nazorov.
10) thepiratebay a mininova normalne funguje...