Viem,ze tato tema tu uz bola aj som to vsetko skusala,ale fakt mi to nejde.Poradte mi,ale prosim krok po kroku ako mam stiahnut nejaky program na stahovanie z You Tube.Ale fakt to vysvetlite jak debilovi.DAKUJEM.
No,ide o to ze ked sa dostanem na stranku na stahovanie z You Tube napr:keepvid.com al.vixy.net neviem co dalej.Neviem po angl.cize nerozumiem a nemozem predsa klikat na kazde downladen na ktore narazim.Neviem na co a kde mam kliknut.Cize neviem v podstate ako dalej.Dakujem,ze si taky ochotny sa somnou chvilu potrapit
Nepodarilo sa,prisla som po klikla na to a vypisalo mi to,ze "strana je dlhodobo nedostupna"Takze tak.Ale aj tak dakujem.Ak by si mal este daku radu rada ju prijmem.
Lussy11 : dám ti lahší návod : stiahni si program VDownloader.. link : » www.softdownload22.com/pagina_produs.p... ... tam si to možeš aj skonvertovať to akého chceš formátu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sorry ale fakt sa mi nechce vysvetlovat
2. Skopíruj linku (ctrl+c, ctrl+v) s youtubu do zeleného políčka.
3. klikni na ,,download,,
4. potom klikni na ,,›› Download Link ‹‹,,
5. daj si uložiť video na hdd a ešte pred uložením ,,get video,, súbor premenuj na ,,get video.flv.
6. stiahni si flv to avi konvekter z: » www.onlyfreewares.com/Audio-Video/Vid... - na tej stránke stačí kliknúť na oranžové tlačidlo - download.
7. Po stiahnutí a nainštalovaní - flv konvertera si v ňom otvoríš video a dáš ho prekonvertovať do .avi