@45 nieeee :
on je cely oblecenyy v tej kozi ale ta koza sa da aj stiahnut kusok dole zo zalude(vrchnak penisu( a das si to potm tam naspat a tas je obleceny cely
@57 : : : : : : : :
dpc doma som uz za debila : Djak sa rehoceeeeeeeeem smiley: : :
ale @bobuska no skus to rychlo vyzliekat a obliekat a ono to bude zaujimave,neboj z toho ani neotehotnies ani nic : smiley:
aspon nenadavaj ked na mna reagujes.. a vedz ze so mnou si srandy uzijes.. ale za srandu nepokladam uplne hlupe a primitivne blbosti.. existuje i inelektualnejsi humor, ktory dokaze cloveka i pozdvihnut, nielen prizemny humor ala murar ledva s ucnovkou..
sme mladi a verim ze i inteligentni ludia, ked dokazeme pouzivat net.. tak preco sa spokojime s humorom ludi s iq pod 90??
@johnysheek .... ale ved ja som na teba nenadaval ....to "dpce" nebolo myslene na tvoju osobu......nehovorim ze nemas pravdu ale tak preco sa nezasmiat ked sa na tom smeje 99 % Birdzu a mne to tiez pripada smiesne......ale nechajme tak......
- som chory a mam teplotu takze nemam moc naladu to tu rozpisovat......zdar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
ze fujky : : ja nemooosseeeeem
uz vaazneee nevladzeem sa rehliim jak koon ::
jee že cikanička LMFAO
bobuska redtube.com
ale ved uvidiiis neskoor ::
ale dobre ze sa jej to hnusi, aspon nie je kurva ako kopa inych v jej veku
predkožku nie, ale gate vždy až po kolená
ale ze hnusiiii : smiley: :
@fxx nemôžem z teba disappointed:rofl)
on je cely oblecenyy v tej kozi ale ta koza sa da aj stiahnut kusok dole zo zalude(vrchnak penisu( a das si to potm tam naspat a tas je obleceny cely
a teraz mi vysvetli tvoj pohlavny organ :
@46 vrchnák penisu
- uz staci ja nevladzem
- na to ze to neni mlieko dojdes neskor
dpc doma som uz za debila : Djak sa rehoceeeeeeeeem smiley: : :
ale @bobuska no skus to rychlo vyzliekat a obliekat a ono to bude zaujimave,neboj z toho ani neotehotnies ani nic : smiley:
alebo ukazem??? : to nieeeeee: smiley:
... @Insert : Robis si z toho projekt ?
a to rychle obliekanie a vyzliekanie kokos
polonahy
toto je lolna diskusia
a mam napad na dalsiu anketu: kolko milimetrov si ju stiahnete, ti co stahujete?
mne vas skor pride strasne luto.. a z niektrych mi je az zle..
potom nech mi niekto povie, ze @birdz sa nezvrhava : disappointed:
to je ako banán,ošúpeš,ale šupku nezahadzuj! lôlôlôlôlôlôlôl
aspon nenadavaj ked na mna reagujes.. a vedz ze so mnou si srandy uzijes.. ale za srandu nepokladam uplne hlupe a primitivne blbosti.. existuje i inelektualnejsi humor, ktory dokaze cloveka i pozdvihnut, nielen prizemny humor ala murar ledva s ucnovkou..
sme mladi a verim ze i inteligentni ludia, ked dokazeme pouzivat net.. tak preco sa spokojime s humorom ludi s iq pod 90??
- som chory a mam teplotu takze nemam moc naladu to tu rozpisovat......zdar