Načo by mi Žaneta pomáhala keď vie, že kvôli mojim problémom sa mi vzďaľuje. Veď toto je vyhovuje. O toto jej práveže ide. Ona vie prečo mám problémy, kto mi ich pravdepodobne spôsobuje atď. Pomohla by mi z nich von už dávno keby sa nebála, že sa dostane
Mám taký nápad.. čo tak si svoje problémy vyriešiť sám a neobťažovať tým druhých. Prečo tým obťažovať Žanetu alebo kohokoľvek? Najlepšia pomocná ruka je na konci tvojho pravého a ľavého ramena.. tak ich použi
@humencan Prečo to sem stále píšeš? Normálne a slušne mi odpovedz, lebo ma to zaujíma.
Veď si to vyrieš sám a svoje myšlienky si nechaj pre seba. Ak napíšeš o tom fórum raz, to pochopím, ale keď to tu znova a znova opakuješ, aký to má význam? Akurát tým naštveš ľudí a potom sa nečuduj, že ti nadávajú a mažú príspevky.
Ak je nejaký problém, tak si ho rieš a nevypisuj stále o tom dokola. Ak ho nevieš vyriešiť, tak na to zabudni.
Snažil som sa ti to slušne napísať, dúfam, že to pochopíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Veď si to vyrieš sám a svoje myšlienky si nechaj pre seba. Ak napíšeš o tom fórum raz, to pochopím, ale keď to tu znova a znova opakuješ, aký to má význam? Akurát tým naštveš ľudí a potom sa nečuduj, že ti nadávajú a mažú príspevky.
Ak je nejaký problém, tak si ho rieš a nevypisuj stále o tom dokola. Ak ho nevieš vyriešiť, tak na to zabudni.
Snažil som sa ti to slušne napísať, dúfam, že to pochopíš.
pozri sa na to zo psychologického hľadiska - keby mu to NIKTO nekomentuje, myslíš, že by ho to bavilo???
.. nie
po čase by prestal vytvárať tieto stupídne fóra..
AMEN