...asi pred 2 mesiacmi sme sa rozisli...a ja ho este stale velmi lubim...aj ked som si to najprv nechcela priznat ale je to thak...a teraz nwm co mam robit...volame spolu piseme...sme kamosi len nwm ci o mna este stoji...a thak nechcem aby sa to pokazilo
jaj ty si este dieta sa nauc ze ked sa s niekym rozides bud zostanete kamosmi a nic viac alebo sa uz neuvidite...ale ked chces byt ako tie deti co sa spolu sto razy rozidu a daju dokopy budiz...
Ehm no tazke...tak neviem skuste sa porozprava o tom, lebo on na to urcite casom pride...ale bo si najdi niekoho,aby si zabudla, sak neni jediny na svete...
nech mi nikto nehovorí, že keby si naozaj chcela tak ho s5 nezískaš. Pokiaľ sa s tebou nerozišiel naozaj ale naozaj z vážneho dôvodu. Len treba chcieť. Nie trošku ale strašne. Samozrejme, že to neni jednoduché, veľa ľudí, aj tvoje kamošky budú mať blbé reči a tak ale nevšímaj si ich. AK NAOZAJ CHCEŠ. Sice sa vraví, že dvakrát do rovnakej rieky nevstúpiš ale podľa mňa je to pcvina. Veď každý jeden človek je aj trošku manipulatívny. Tým nehovorím, že by si mala byť ty manipulatívna alebo on by ťa mal manipulovať ale... Pre niečo ste sa zrejme dali dokopy. Tak to niečo daj vyniknúť. Ak ho fakt ľúbiš a chceš ho naspať tak sa snaž. Nie veľmi okato ale postupne. Buď ešte krajšia, milšia, vtipnejšia, komunikatívnejšia aspoň dvakrát ako keď ste sa spoznali a ak vám to má vyjsť tak vám to vyjde...... Ak nie, škoda sa snažiť ale za pokus nič nedáš. Už som sa miliónkrát utvrdila v tom, že to, čo vravia ostatní a čo platí skoro vždy na ostatných nemusí zrovna na mňa, tak ako to nemusí zrovna na teba. Život je moc krátky aby si sa nepokúsila o všetko čo chceš, lebo raz AK neskúsiš všetko čo chceš, určite to budeš ľutovať!! Držím palčeky
Tak naco sa roschadzas mala si na to zavazny dovod ak ano sp[omen si na ten dovod a chod dalej a ak si nemala dovod tak ti poviem nehaj chlapaca si zit svoj zivot bo si ho potom nezasluzis
Porozpravaj sa s nim... a ked sa nebude chciet dat zase dokopy nemusis s nim zase prerusit vsetky kontakty... ja som jedneho chalana lubila strasne velmi a rozisli sme sa pretoze bol daleko... no stale si piseme a zvladame to, sice neviem ako on, ale ja som sa zamerala na inych chalanov... tak ked to nepojde skus sa porozhliadnut po inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale to ty asi nechceš, preto by si sa mala riadiť svojou intuíciou
Ak chces byt len kamaratka tak sa tak spravaj a uvedom si ze ste sa dohdoli ze uz nic vaznejsie nebude.