No, to co sa stalo bolo podla mna voci nemu dost nefer. Vztah by mal byt zalozeny na laske a dovere, mno myslim, ze ta druha cast u teba dost zlyhala. Vies, skoda ze si mu vtedy s tou pracou neverila, najprv asi trebalo zistit o co ide, az potom nieco vycitat.
Chapem ta, chapem aj to, ze ho lubis... Len mi trosku nie je jasne, preco si mu pisala, ze terajsieho lubis a si s nim stastna... Vies, ja keby som bola tym chalanom, asi by som sa bala opat ti verit. Pokial si bola ozaj jeho takou prvou velkou laskou a on ti doveroval, toto ho muselo velmi sklamat. A z toho co pises usudzujem, ze on nie je ten typ, co dava druhe sance (ja tiez nie). To je asi dost zbytocne, vies, hoci by ste opat boli spolu, uz by to nebolo ako predtym. On by ti uz tak nedoveroval a ty by si tiez bola na pochybach... Poradit ti neviem, snad len, ze toho chlapca uz nechaj tak, nech je stastny a ty sa pokus o to iste... Ktovie, mozno tvojim zivotnym partnerom bude nakoniec niekto uplne ale uplne iny
awoj aj ja mam mensie problemi skoro rovnake s mojim bivalim ja ak ti mozem poradit nepokusaj sa nanho len tak zabudnut lebo to by bola totalna hlupost prave daj mu najavo ze ho velmi lubis a chces zacast tento vas vstah odznova.ak ti povedal ze je mu to jedno lebo urcite ho to stve a ma ta rad:!!!!!!!!!!!!!!!!!daj mu tvoje pocity na javo ale terajsieho do toho racej nepled lebo to skonci zle.sprav ako ti radim viem ocom hovorim aj ja svojho ex velmi lubim a boli ma ze on sa moc necini....konaj richlo lebo zajtra us moze bit neskoro.drzim prsty ak chces daj vediet ako to dopadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Chapem ta, chapem aj to, ze ho lubis... Len mi trosku nie je jasne, preco si mu pisala, ze terajsieho lubis a si s nim stastna... Vies, ja keby som bola tym chalanom, asi by som sa bala opat ti verit. Pokial si bola ozaj jeho takou prvou velkou laskou a on ti doveroval, toto ho muselo velmi sklamat. A z toho co pises usudzujem, ze on nie je ten typ, co dava druhe sance (ja tiez nie). To je asi dost zbytocne, vies, hoci by ste opat boli spolu, uz by to nebolo ako predtym. On by ti uz tak nedoveroval a ty by si tiez bola na pochybach... Poradit ti neviem, snad len, ze toho chlapca uz nechaj tak, nech je stastny a ty sa pokus o to iste... Ktovie, mozno tvojim zivotnym partnerom bude nakoniec niekto uplne ale uplne iny