ja mam ets stale studene rukya to ne iba ruky aj nohy..a wravy sa ze je to nedostatok vitaminu "S" ehhe ..a le tak neriesim to ja ot mam uz od narodenian.. no stava sa....a neda sa to ovplyvnit nicim mozno aj ty to mas take...
Aj ja mám stále studené ruky... To bude tým, že sa ti dobre neprekrvujú končatiny, potom je dosť možné, že aj zabúdaš, lebo nemáš prekrvený mozog... Na to sú dobré nejaké vitamíny, napr. aj nejaké ginko alebo čo, treba piť veľa vody a treba sa hýbať!
Ja ich tiez mavam studene, aj v lete doktorka mi poradila, aby som ich davala striedavo pod studenu a teplu vodu ...ja na to vzdy zabudnem - dalsi priznak , tak neviem ci to funguje ale myslim, ze ano
12. Desiree - Teraz je mi už jasné prečo tak zabúdam. Dosť dlho som nad tým rozýšľala čím to je... hmm.. no ale ďakujem vyriešila si môj dlhodobý problém
pi viac tekutin, viac sa pohybuj, jedz zdravsie, maj zdravsy zivotny styl, bud viacej na cerstvom vzduchu...
ale staci ked budes pit o mnoho viac tekutin, lepsie ta to prekrvi, lepsie budu prudit telesne tekutiny nebude to stagnovat pri castiach tela ktore su daleko od srdca
ja to riesim tak ze si dam ruky na vnutornu stranu stehien, tam je vzdy teplo a tak sa hned ohreju a je pokoj
alebo mojmu hlopikovi na brusko a to by ste mali vidiet jak sa zvyja od chladu potom ... najhorsie je ked mi to vrati a potom sa zvyjame spolu obaja a nakoniec... nezachadzam do detailov
nedostatok sexu.. ehm uz som jak chalan.. ale nee faqt nwm z coho lebo to aj ja mam bezne..ako je mi horuco po byte chodim bosa w kratasoch ale ruky studene..no nwm wazne w com to je..
hmm mne tiez stale kazdy hovori ake mam studene ruky... ale ja si myslim ze je to dooost vyhodne .. nemas sa co stazovat ... pretoze ked si to nejaky chlapec vsimne... tak ti ich zacne ohrievat a to je faakt zlate a mozno sa tym zacne nejaky novy vztah
to je nedostatocny krvny obeh, ja to mam tiez, hlavne v zime, studene aj ruky aj nohy... su na to ginko caje alebo tabletky ale neviem ci pomahaju, neskusala som ich,
ale vraj aj striedava sprcha je na to dobra alebo sport a pohyb...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
No vidíš... Ja to veľmi dobre viem, lebo ja furt sedím a som ako zmrzlina...
Aj sa mi niečo marilo... Ozaj je na to dobré Ginko... počkaj... a také tabletky veľké zelené a volajú sa že MemoPlus.
Som rada, že som ti pomohla vyriešiť tvoj dlhodobý problém.
ale staci ked budes pit o mnoho viac tekutin, lepsie ta to prekrvi, lepsie budu prudit telesne tekutiny nebude to stagnovat pri castiach tela ktore su daleko od srdca
ja to riesim tak ze si dam ruky na vnutornu stranu stehien, tam je vzdy teplo a tak sa hned ohreju a je pokoj
alebo mojmu hlopikovi na brusko a to by ste mali vidiet jak sa zvyja od chladu potom ... najhorsie je ked mi to vrati a potom sa zvyjame spolu obaja a nakoniec... nezachadzam do detailov
ale vraj aj striedava sprcha je na to dobra alebo sport a pohyb...