Všetko sú to strašné sračky ktoré ťa žerú z nútra , ničia ti pečeň , obličky , srdce , pľúca a zabíjajú mozgové bunky. Neznášam ten sebaklam 80 % konzumentov čo tvrdia že im to neškodí alebo hovoria o tom ako je nejaká droga neškodná alebo dokonca liečivá mi to hneď pripomenulo Dušana s tým jeho. Mne to neškodíí mne to prospieva , viete ako.
Ok aby so vysvetlil: aom ozraty a dlho riesim co je lepsie ci chlast alebo drogy skusal som dakedy hoc co ale podla mna je to rovnako a kedze je viac moznosti tak som pridal aj se ba.. Som kokot a ak to vnimate rovnako som rad a radsrj ts
@chevro ja len kvoli tomu že som sa stretol uz vela ludmi ktory si obhajuju len to svoje .... napriklad ked mi niekto vycita ze chlastam 2 krat za tyzden a pritom dotycny huli travu rovnako ako ja chlascem a ja mu idem nieco na to povedat tak som za naj. kokota lebo zevraj trava je lepsia .... otupenie mozgu nastava aj ked clovek pije alebo huli . no a ide o to co vy pokladate za lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tvrdé,alkohol, iná droga, cigy, tráva
od najviac škodlivého po najmenej...
uz dlho som nekontaktoval mojho dodavatela,asi pojdem zachvilu na lyzovacku do kolumbie
Náhodou si nečítal o priaznivých účikonkoch marihuany, však?
Iba si sa nechal zmagoriť tým, čo hovoria ostatní a síce, že je to hnus a tí, čo ju fajčia, sú feťáci?
poradie ok, len nie je tráva ako tráva