jj je takych par ludi co si ich obcas pozriem, zistim ako sa maju a co riesia. vela z nich som nikdy ani nazivo nevidela, ale zato sa mi s nimi obcas sniva.
stalker? prečo tento termín? podľa mňa toto označenie je dosť silné... podľa wikipedie:
"Stalking je termín označujúci patologické správanie jednotlivca, ktoré sa prejavuje abnormálnym záujmom o nejakú inú osobu, spojeným s jej prenasledovaním a obťažovaním."
teda človek, ktorý sem tam sleduje nejakú osobu na nete nie je hneď stalker, je iba zvedavý...
Ja osobne som to robila len 2x vživote keď som mala 16 rokov a bola som beznádejne zamilovná do chlapcov, o ktorých som ani netušila, že mi raz budú zobať z ruky
No viem, že môj profil stalkuje dosť ľudí.. od bývalého, cez babičku v austrálii až po holky, ktorým sa z neznámeho dôvodu páčim.
@instrucciones stalker je bežne používaný termín, najmä facebook stalking, pozri si urban dictionary (ktorý vysvetľuje termíny tak ako sú bežne zaužívané) a nie odborné definície
ale ano, rada som v obraze a tiez mam urcitych ludi ktorych pozorujem, lebo mi pridu zaujimavi, ale nie je to extremne silne stalkovanie, skor take nezavazne z nudy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale na túto tému vie viac porozprávať @mcvpn
"Stalking je termín označujúci patologické správanie jednotlivca, ktoré sa prejavuje abnormálnym záujmom o nejakú inú osobu, spojeným s jej prenasledovaním a obťažovaním."
teda človek, ktorý sem tam sleduje nejakú osobu na nete nie je hneď stalker, je iba zvedavý...
No viem, že môj profil stalkuje dosť ľudí.. od bývalého, cez babičku v austrálii až po holky, ktorým sa z neznámeho dôvodu páčim.
samozrejme, že áno a to @uggla , @majusssska najfrekventovanejšie..potom určite občasne ešte pár ľudí, no momentálne si na ich nicky nespomeniem
ja nestalkujem ale rad pozeram kto co robi ako sa ma atd.