Hmm, vacsinu z nich mam v priateloch, cize nemusim nejako specialne stalkovat aby som videla ich posty. Obcas postalkujem veru, som zvedava ako sa ludia maju ale mam jedneho, komu rada aj napisem ako sa ma, sme kamosi predsa.
Nie, všetky som zablkoval, pretože som ich mal naozaj rád. A to znamená, že jednu. Ostatné nie sú v bloku, ale nekomunikujeme spolu. Jedna je dokonca vo friendliste. Jedna nie je. vlastne myslim ešte dve sú, ale to neboli frajerky.
normalne nie, ale jedneho hej, ale priznam sa , ze uz vobec nic necitim len ma zaujima,co ten cloek robi so zivotom, lebo to je veelmizle cele a potom sa citim lepsie,ze nie sme spolu
som 3 mesiace po rozchode ktory dost dobre znasam, no cca 2x do tyzdna si ho aj tak stale otvorim ci nahodou nieco nepridal, a pozeram ci si pozrel moje storycka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Terajsi pripad nemusim stalkovat, lebo sme stale kamosi a zdielame milion fb skupin takze vacsinou vidim vsetku jeho aktivitu prvu ked zapnem fb