Dnes sme sa akurát s kamarátkou pri pive rozprávali, že celkom dosť dievčat stalkuje chalanov, o ktorých majú záujem. Myslím tým, že majú preštudovaný jeho profil na všetkých soc. sieťach a tak, že vedia čo komu lajkne, čo komu komentuje a tak...
pozrem si občas jeho profil ale zas to nie je také, že vyhľadávam čo presne lajkoval a komentoval. a jednoducho preto, lebo ma zaujíma ako sa prejavuje na internete. ( ale ok, v takej tej extrémnej miere som to mala len po jednom rozchode ale potom som ho pre svoje dobro radšej vymazala)
ked sme este boli na gymn. zvykli sme s kamaratom obzerat jej fotky na pokeci a potom sa nad nimi rozplyvat alebo raz za cas ceknut profilovku na fb. ale to bolo maximum. ziadne stalkovanie, sledovanie kde byva, co kde pise atd.
ale tak napriklad cez prestavku sme sa vzdy isli prejst do bufetu, ci ju tam nahodou cestou niekde neuvidime
Profesionálny stalker nikdy nesedí v kúte. Čo ak raz budem detektívkou, ktorá píše knihy o schizofrenických dokonalých chlapcoch a iných stvoreniach?
Ale ešte nikdy som nestalkovala...
Nemám facebook, nestalkujem. A ani keď som ho mala, tak som ho nijako nekontrolovala. Vlastne ma to až samú prekvapuje. Asi preto, že ho vidím denne v škole, tak nemám takúto potrebu. Ale v škole mám pocit, že si ho všímam až tak, že je to choré, čo je podľa mňa horšie než ho čekovať internetovo.
Hrozne, a to sa mi nemusi ten clovek ani pacit, proste rada zistujem spinu na ludi Uz som sa aj v obchodnom registri a databaze zdravotneho poistenia hrabala, ked som nemohla nic ine najst
ja som divny, ale ja nestalkujem ani dievca ktore sa mi paci!
tak ako ked tu niekto na birdz prida fotku tak sa samozrejme kuknem a okomentujem alebo nieco to je normalne , ale ze by som si teraz zacal zistovat meno, a potom hladat FB este aj k tomu a podobne to urcite nie , mozno som zufalec ale aj tak by som nieco taketo nerobil
@kajs ľudia sú jebnutí a veľa ľudí má otvorené profily a ja si prezeram aj neznamych ludi
Ono z FB sa toho človek dost dozvie podla mna, jasne, ze su to trocha skreslene info, lebo toho cloveka nepozname nazivo, ale aspon maly obraz si spravim
za 1. načo by som to pre pána robila? ak potrebujem chýbajúce info doplniť spýtam sa, logicky... za 2. nemám facebook ani ask ani čo ja viem čo ešte existuje
é, nie. občas si pozerám cudzie čudné fotky z dovoleniek a rodinných osláv, ale to sa netýka nikoho, o koho mám záujem, to je len tak pre zábavu
a vlastne, raz sa mi stalo, že cestou do školy som zazrel v autobuse náhodné pekné dievča a keď som prišiel do školy a zostával mi čas do prednášky, tak som za pol hodinu zistil jej celé meno a adresu, našiel nejaký profil na soc. sieti atď., ale nijako som s týmito informáciami nenarábal, už po prednáške som na to asi zabudol
to som robila keď som mala asi 15......na pokeci.....a modlila sa nech si ten chlapec neaktivuje plusko lebo by sa zľakol čo za psycho mu navštívilo profil 3 000krát
no nemám nič lepšie na práci ,len onanovať na niekoho profile ...ked sa mi niekto páči tak sa s ním snažím trávit čas naživo a vychutnávam si to...ale isto nebudem profil čekovat a ešte ,že komu kde čo komentuje vam jebe ne?
trošku áno ale to len preto že ja hlupák sa neviem zbaviť náklonnosti k jednej holke. no nieje to také strašné párkrát za deň kuknem či niečo neprihodila. to preto lebo sa mi zdajú až príliš podozrivé príspevky dotýkajúce sa problému čo medzi nami vznikol. len dúfam že má ona nestalkuje a toto teraz vidí
@zerone ak niekto sleduje druhého bez jeho vedomia a neustále si prezerá jeho profil, či tam niečo urobil, prípadne ho terorizuje s komentármi a správami, to je ako zdravé?
@zerone dobre si to pochopil v štandardnom rámci správy a neustále kontrolovanie zmien, to už je trochu na hlavu...nikto nemá právu pozerať druhým ľuďom správy....to taký človek by u mňa razom skončil....
stalkoval som svoju priatelku, pocas nasho vztahu, lebo mi dala heslo od fb, a pozistoval som si o nej dost nechutny informacii, a aj nejake veci, ktore si "normalny clovek" "vo vztahu" s inymi ludmi nepise.. (pozvánka na sex... atd..)
@50 Tramtadadá a preto heslo od žiadnej sociálnej siete nedám nikomu ani za nič.
Niečo niekomu napíšeš, čo si iný vysvetlí zle a hybaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, už je oheň na streche.
Súkromie, chlape, súkromie a hlavne dôvera,veď!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
teraz hlavne nemam objekt zaujmu uz.
ale tak napriklad cez prestavku sme sa vzdy isli prejst do bufetu, ci ju tam nahodou cestou niekde neuvidime
ak by som mala o niekoho záujem, tak ho oslovím face2face a nepýtam žiaden FB ani nič.
Ale ešte nikdy som nestalkovala...
Oprav ma, ak sa mýlim, ale nezverejňujú sa fotografie, aby sa na ne pozeralo?
tak ako ked tu niekto na birdz prida fotku tak sa samozrejme kuknem a okomentujem alebo nieco to je normalne , ale ze by som si teraz zacal zistovat meno, a potom hladat FB este aj k tomu a podobne to urcite nie , mozno som zufalec ale aj tak by som nieco taketo nerobil
Ono z FB sa toho človek dost dozvie podla mna, jasne, ze su to trocha skreslene info, lebo toho cloveka nepozname nazivo, ale aspon maly obraz si spravim
a vlastne, raz sa mi stalo, že cestou do školy som zazrel v autobuse náhodné pekné dievča a keď som prišiel do školy a zostával mi čas do prednášky, tak som za pol hodinu zistil jej celé meno a adresu, našiel nejaký profil na soc. sieti atď., ale nijako som s týmito informáciami nenarábal, už po prednáške som na to asi zabudol
Ja som vždy hovoril, (teda aspoň myslím, že som to hovoril) že ty si nejaký čarodejník!
No... tie správy sú už za tým štandardným stalkovaním aj permanentné prezeranie zmien.
Ale myslím, že autorka fóra mala na zreteli skôr stalkovanie v štandardnom rámci. Alebo som tomu zle porozumel. V tom prípade sa ospravedlňujem.
Niečo niekomu napíšeš, čo si iný vysvetlí zle a hybaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, už je oheň na streche.
Súkromie, chlape, súkromie a hlavne dôvera,veď!