s chlastom a poodobnymi latkami a rano ides na taxik. zobudis sa a nepamatas si co sa dialo celu noc, pametas si len to ako si prisiel do mesta a potom rano ako si isiel na taxi. na druhy den si ta daka fesanda pridava na instagram a ty netusis...
@method Tak ale nesmieš byt na ne dobrý - niekedy treba na rovinu povedať, že vymeníš jedálniček za sex alebo inú protislužbu, lebo takto len získajú čo chcú - a ty z toho nemáš nič
asi som jediná, ale nikdy nepochopím ako sa nekto môže svojvoľne dostať do takého stavu že sa absolútne nekontroluje, može urobiť kopu kravín, zábava vlastne tiež nulová, na druhy deň si to ani nepamätá a ešte sa tým potom aj chváli
Prvý krát sa mi to stalo tento piatok, ale tak pamätám si útržky, mala som predsa len 3,5 piva ale fakt, kedysi som toho vypila oveľa viac a pamatala som si všetko... a teraz skoro nič... doteraz je záhadou, co sa tam dialo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov