@Elmatro Ano stalo sa mi to, ale by si sa cudoval ze mnohi 14, 15 ci 16 rocni maju o niektorych temach tych vedomosti naozaj vela, len nedavno tu bola tema o 2.svetovej vojne kde som bol dost milo prekvapeny @ribo ktory poznal naozaj veci o ktorych som ja netusil a naozaj sa o tu tematiku zaujimam. V poslednom case som bol vsak nemilo prekvapeny nie nastrocnymi, ale 20 rocnymi s urovnou vyjadrovania sa 12 rocnych pubertiakov ktori si ani poriadne neprecitali moj blog ale hrubo a primitivne na mna utocili. Ludia ktori sa snazia davat rozumy silou mocou je strasne vela a v kazdej vekovej kategorii...
@V3nty Tak odpoved na tvoju "recnicku otazku" by som rad poznal tiez
Velmi veľa uživateľov tu na birdzi su nasťročny , každopadne od určiteho veku už neplati, že čím vyšši vek, tým vyššia inteligencia. Každy ma tu hranicu inak vysoko.
stalo... a ? to, že má niekto 16, automaticky neznamená, že jeho názor je niečo menej... na druhej strane, keď trepe a robí sa dôležitým, nízky vek ho spraví ešte trápnejším
@Transplantovana to je normalne..ked sa na to citi nech to pise. aj mne sa to stva--sak to je pre zabavu skor tie ankety nie pre mudrovanie nad nesmrtelnostou slimaka..
@Elmatro no všimla som si, že zakladáš celkom také diskusie.. ehm... podivné ale aj to je fajn, pretože niekto sa tu chce vyžiť, niekto hrať na blbého, niekto zas hrať múdreho a niekto len filozofovať... aspoň si tu každý nájde to svoje
@Demonicbass mne sa velmi paci ze na internete mozes byt kym chces..je to zabijanie casu+konicek....aspon pre mna..ved na co sa budeme hrat..tu su vsetci na jednej lodi
@Elmatro ja túto vec neriešim chodím sa sem deliť s názormi a tiež zabíjať čas... som aká som a takou budem aj na Marse, nevidím dovod meniť seba alebo hoci len svoj charakter len preto, lebo som na internete
Ani neviem, pretože čítam obsah a forma z ktorej to vypadlo pre mňa nie je až tak dôležitá. Nepozerám na vek, zaujímajú ma všetky názory - teda okrem vulgárnych. Tie sú zvyčajne prázdne
@peterkoo viem toho urcite ovela viac ako ty. a podalsie, co ma z tym ako gramatika nechapem....ale ked ti to tak vadii tak jednoducho necitaj, a hotovo. mne zase vadii ked niekto nic nevie,tak len z gramatikou ripe
@nikeboy s akou sebaistotou hovoríš, že si múdrejší...čo o mne vieš? tá gramatika je len taký bonus, čerešnička na torte, čo ma na tebe najviac vytáča ja neviem z kerej jahody si ty padol, ale keď čítam tvoje príspevky, tak mi z toho väčšinou vychádza len to, že všetko, čo je slovenské, je na p*ču
a pomýliť si ma s freedomkou, prosím ťa...nechcem ho uraziť, nepoznám ho vôbec, ale mňa si urazil
@peterkoo lebo si pozri co pises v normalnych diskusiach ty, a co ja. takisto ake ankety si zalozil ty, a ake ja. a takisto ako v normalnich diskusiach diskutujes ty, a ako ja, teraz nemyslim diskusie typu "slovensko-raj v europe" . gramatika je na forach a diskusiach na obdobnich weboch nepodstatna. inac chod vypisovat na pokec, do TA3 aku maju zlu gramatiku. ked ti to tam nevadi, a tu ano, tak to len dokazuje ze nevies diskutovat k temam, a len o gramatike vies pisat. onicom inom. o slovensku je tu minimun diskusii co som komentoval negativne. aj tak nerozumiem, lebo negativne komentare ohladom slovenska tu pisalo a pise "milion" ludii, tak neviem co riesis.... no neviem cim si sa teraz akoze urazil , ale trapas, ked ta urazilo ze sa na fotke na niekoho ineho podobas. a zda sa mi divne, ze vobec nepoznas kamaratou ludii ktorii ti pisu komentare ostatne, si tu uz dost dlho,aby si poznal ludii ktori tu chodia. hlavne poniektorich
@Bunniska to aj mna dnes napadlo ...... ze robia relativne hlupe ankety a diskusie, a potom sa cuduju a rozculuju, ze co im tam pisu ludia ta nech nerobia, a nic ich nevivedie z rovnovahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Skor by som sa opýtal ...
Prečo niektorý užívatelia (nezaleží na veku,aby som niekoho neurazil nedajbože) trepú dve na tri keď o danej problematike vedia prinajlepšom minimum ?
a k teme.. takych chytrakov je tu vela.. ale keby len tu, tak by som bol este velmi rad..
@V3nty Tak odpoved na tvoju "recnicku otazku" by som rad poznal tiez
ale mne je jedno, koľko má rokov osoba, s ktorou s bavím. debiliny môže hovoriť 18 ročný, ko sa včera ukázalo, aj aj miliónročný.
a pomýliť si ma s freedomkou, prosím ťa...nechcem ho uraziť, nepoznám ho vôbec, ale mňa si urazil
tymto povazujem nas rozhovor za ukonceny.
pekny den zelam.