Šunku. Keď som bola malá, mama ma skúšala donútiť ju jesť tak, že ju dávala na spodnú stranu chleba, aby ju nebolo vidieť, ale ja som ju vždy vypľula a odmietla jesť. Teraz šunku milujem
nikdy som nemala rada spenat, ale teraz som sa vratila z obeda na ktorom som zjedla plny tanier spenatovej polievky a bola fakt dobra, takze odteraz mam rada spenat
dakedy som mal presný zoznam vecí čo som jedol a jesť inde ako doma bolo pre mňa utrpenie( v nemocnici mi nosili vlastnú stravu lebo príbory a taniere sa mi zadali nehygienické =D) teraz zjem okrem mastného mäsa a zelenej fazuľky všetko a ani nevim kedy som sa zmenil
nenávidel som vajíčkovú polievku... teraz mi enormne chutí
ryby v paradajkovej omáčke som ani vidieť nemohol.... teraz iné ryby z konzervy ani nezjem =D
v detstve som neznášala špenát a ružičkový kel...a teraz ich môžem jesť bez obmedzenia... a tak ako spomínala @cranberries , párky nemôžem ani vidieť... je mi z nich zle.. //
a ešte som si spomenula na šišky.. ako dieťa som ich neznášala lebo boli také mastné... (no fuj! a teraz keď ich niekde uvidím, zjedla by som ich všetky.
kedysi mi vôbec nechutili croissanty, teraz ich zbožňujem ... potom napr milu tú som jedla furt, teraz by som ju do seba nedokázala dať...a tiež som nemusela ani ryby, teraz ich mám rada
Kedysi som nejedla ananás, olivy, čokoľvek zázvorové, horkú čokoládu, kávu, hríby, kuracie mäso, pečienku a niektoré syry (plesnivý, mozzarela, ementál). Nemala som rada ani také, ako je baklažán, cukina, uhorka, zemiakový šalát, špenát.
Všetko mi už chutí a jem to na kilá. Alebo mi to aspoň chutí
Ale doteraz nemám rada také tie dukátové buchtičky, štrúdlu, ryžový nákyp, buchty, osie hniezda, crossainty, sladké pečivo, vianočku, šišky a sladké palacinky... fuj, obracia sa mi žalúdok z toho
no napríklad kedysi som bez problém zjedla hocijaké hríby alebo ryby, teraz z húb len bedle alebo šampiňóny a ź rýb jem len pangasiusa, lososa a tuniaka.
a takisto som ako malá uprednostňovala skôr sladké jedlá, teraz musím mať mäso skoro každý deň a na sladké jedlo mám chuť len občas.
halušky už teraz veľmi nemusím, ale tak zjem ich..keď už nemám na výber
babu nemôžem ani cítiť
milujem omeletu a praženicu!! ♥ - v detstve som jedávala aj praženicu, no ešte asi tak pred rokom by ste ju do mňa nedostali..tak isto ani omeletu. No potom sme boli na jednom takom divnom obede, kde nám ponúkali všakovaké zázračné hrnce v ktorých nám pred nami aj varili. A na jednej zázračnej panvici nám urobili omeletu a ja som od vtedy nemohla bez omelety existovať
neznasala som leco, kapustnicu, bryndzove halusky, ovsene vlocky s musli a teraz ich milujem a naopak, v detstve som milovala salamu, sunku, pastety, rajciny a papriku a teraz mi to vobec nechuti
ked som bola mala, neznasala som krupicovu kasu, teraz som objavila jej caro Na dalsie si teraz nespomeniem, ale urcite by sa este nieco naslo. A inak pri tristvrtine jedal to mam prave naopak - velke mnozstvo veci, co som kedysi jedla teraz nemozem ani citit.
ked som bola mala tak som vraj milovala ryby ... dnes icj nemozem ani citit ... taktiez som kedysi mala rada hrach, ale potom som sa z neho povracala a uz ho nemozem ... a tiez hriby som kedysi neznasala a teraz ich milujem
sunka napriklad... mi chutila ked som bola mala, teraz nehrozi.. myslim taku tu velkonocnu.. s takou co sa na rozky dava to zas bolo naopak, ze chutila-nechutila a teraz ju zasa zjem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
A zas naopak, zbožňovala som čierneho princa a teraz ho nemôžem ani cítiť
skusila som zjest aj špenat, ci sa tam tie chute tiez zmenili, ale hold, ja a spenat budeme asi navzdy uhlavni nepriatelia
nenávidel som vajíčkovú polievku... teraz mi enormne chutí
ryby v paradajkovej omáčke som ani vidieť nemohol.... teraz iné ryby z konzervy ani nezjem =D
neznášala som pečienku... teraz aká mňamka brokolicu som tiež kedysi nemohla vystáť.
ale tepelne upravenú cibuľu budem vždy nenávidieť
a ešte som si spomenula na šišky.. ako dieťa som ich neznášala lebo boli také mastné... (no fuj! a teraz keď ich niekde uvidím, zjedla by som ich všetky.
ale zas také paradajky som nemohla ani cítiť a teraz ich zjem..
A viem že aj mlieko som si k cereáliam nechcela dávať, a teraz mi to problém nerobí
Ale napríklad, mala som rada jogurty, a teraz zjem tak dva za rok
A ešte uhorky som jedla, a už nejem
A je toho veľa no
a také banány...........nenávidela.............fúúúj............dnes aj dva denne, pravda, ak nie sú hnilé.....
Všetko mi už chutí a jem to na kilá. Alebo mi to aspoň chutí
Ale doteraz nemám rada také tie dukátové buchtičky, štrúdlu, ryžový nákyp, buchty, osie hniezda, crossainty, sladké pečivo, vianočku, šišky a sladké palacinky... fuj, obracia sa mi žalúdok z toho
a takisto som ako malá uprednostňovala skôr sladké jedlá, teraz musím mať mäso skoro každý deň a na sladké jedlo mám chuť len občas.
...pri pomyslení že je to "plesnivý syr" mi bolo zle
teraz s tým nemám problém
babu nemôžem ani cítiť
milujem omeletu a praženicu!! ♥ - v detstve som jedávala aj praženicu, no ešte asi tak pred rokom by ste ju do mňa nedostali..tak isto ani omeletu. No potom sme boli na jednom takom divnom obede, kde nám ponúkali všakovaké zázračné hrnce v ktorých nám pred nami aj varili. A na jednej zázračnej panvici nám urobili omeletu a ja som od vtedy nemohla bez omelety existovať
tiež brokolicu teraz je moja obľúbená polievka brokolicová
a mala som strašne rada mlieko... vkuse na raňajky cereálie s mliekom..granko..a také veci..teraz..mlieko neznesiem
a moja nenávisť ku olivám bude nafurt pokračovať
a inak tak ako @luc.ka neznášam akokoľvek tepelne upravenú cibulu a to sa asi nikdy nezmení ale surová mi nevadí
a zas naopak milovala som tresku v majonéze a teraz ju nejako vôbec nemusím.