Hej a potom to vzdám a keď na to zabudnem,on sa zase ozve....a tak to ide stále dokola chvala bohu,už nemám ani icq,ani skype a nový nick už nevie a mám pokoj
Stalo sa mi to keď som bol malý a blbý Bola to taka škôlkárska láska, ktorej som sa až do štvrtej triedy hambil a nehovoril som s ňou a teraz mi je to najlepšia kamarátka Keď som jej povedal že som bol do ňej v škôlke blázon tak skoro dostala kŕče od smiechu
dusiť som to v sebe dusila vždy až na posledný prípad kedy som vyšla s pravdou von, ale žeby som sama sebe nechcela priznať že som zamilovaná tak to sa mi ešte nestalo
akoze ja som to nechcela samej sebe priznat? to je divne nie? to sa mi nestalo. ale ked som bola zamilovana do to je jedno tak sam mu to nechcela povedat a dusila v sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nóó stalo
napodobne
Koľko krát ste boli v živote zamilovaní?
potom som to vyklopil a dotycna osoba ma znenavidela a stratil som ju (kto chce poznat dovod staci si pozriet webku)
Napriek tomu to nelutujem je to lepsie ako si do smrti hovorit "" co ak by""