Stalo sa vám niekedy, že ste nevedeli zaspať CELÚ NOC? Jednoducho ste sa nejakých šesť či sedem hodín len prehadzovali v posteli
Ja som túto noc nespala vôbec a poviem vám, celkom to naštve, keď ležíte v posteli, sami neviete ako dlho a zrazu vášmu ocovi zazvoní budík, aby vstával do práce.
Tak take 3-4 hodiny som uz nemohol zaspat, ale tak okolo pol piatej, piatej je clovek uz taky unaveny, ze jednoducho zaspi...naposledy som tak isiel spat o jednej a zaspal som okolo 4:30 xDD
Pár krát sa mi to stalo, keď som mal nieaké neusporiadané myšlienky. Časom som zistil, že zaberá predstaviť si karty a na každej nieaký obrázok. Stavím sa, že nedojdeš na koniec a už budeš spať
@kofolavsrdci jeden jediny raz a poviem ti, bol to riadny sok, kedze po tatinovi som zdedila spanok asi takeho stylu, ze este len sa ukladam na postel do lezacej polohy a uz spim.....nemala som vtedy nijake problemy ani nic podobne a moj mozog nesiel vypnut! uz to nikdy nechcem zazit!
stale ked som po nocnych tak sa mi celkom zaujimavo prehodi denny rezim a potom mam v noci velke problemy..nehovoriac o tom, ze ja som mal so spankom vzdy problemy, nikdy pre mna nebolo jednoduche zaspat..
Stalo, stalo..ráno som také štyri hodiny vo vytržení, hyperaktívna, ale potom, až kým môžem ísť znova spať, občas zažívam takú depersonalizáciu, že mi istý milý rodinný príslušník poslal na analýzu tabletku ibuprofenu z kabelky.
stalo sa mi to veľa razy ked som čakala niečo dôležité...matura, prijímačky, 1. jazda, stužková alebo ked ma niekto strašne nasral a musela som rozmýšľať prečo...
stalo sa mi že som nevedela zaspať v noci len som pozerala von z okna alebo do stropu alebo do steny vedla postele ale vždy som aspoň na tri hodinky zaspala..o tretej, to je čarovná hodina, tam vždy tak zrazu odpadnem a zaspím
kks ... často sa mi to stáva a hlavne keď je sobota a ja spím do nejakej druhej Potom nastane nedeľa a idem spať o tej pol jednej a nie a nie zaspať... nakoniec zaspím a v nedeľu vstanem zase o tej jednej - druhej (dnes o štvrtej) a už viem, že nezaspím, takže som celú noc hore a čudujem sa, že nezaspím v škole... s ktorej prídem poobede a hneď idem spať ... občas Je to dosť neznesiteľné, hlavne ak viem, že na druhý deň musím vstávať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
P.S. Nesiel ocino do nočnej?
Dokonca aj túto noc.