nie, proste keby som vedel aké tlačidlo som stlačil také ako delete nejde.. ja sa len pýtam či sa to už niekomu stalo, lebo komu sa to nestalo pre toho to znie komicky... viem...
mne sa stávalo že keď som stlačil... hmm myslím že Alt Gr a B tak mi to napísalo 20 a nie { .... a vyriešil som to tak že som to v podstate nevyriešil , ale už mám nový PC takže mi to nerobí..
skúsil by som si preinštalovať jazyk na klávesnici..
@dano68 ja som to najprv nechala tak, teda len tak som to zvrchu utrela.. a písalo to normálne a potom neskôr ma napadlo, že tam bude asi aj dnu voda, tak som preklopila klávesnicu a tam sa toľko vody odtiaľ vylialo ap otom to tak blbo písalo.. som stlačila jedno písmeno a napísalo mi to ďalšie odveci tri a potom už nepísala vôbec len stredný rad..
mne sa raz stalo, ale to si fakt neviem vysvetrit ze mi to pisalo odzadu vo vyhladavaci... aby som to lepsie vysvetlil... proste jak blika kurzor, tak ked pisete, tak nalavo od kurzora su vkladane pismena, ktore napisem, a raz sa mi stalo, ze to robil pc naopak, vkladal pismena napravo od kurzora, cize vysledne slovo bolo napisane odzadu... a to bol este taky divny vecer vtedy, normalne mi to nahnalo trochu strach...
@dano68 no tak s ntb je to asi horšie, to si už dávam pozor, lebo našťastie som ho ešte vtedy nemala .. som to vyriešila novou klávesnicou a bolo v pohode..
ale tak skús no, prípadne klávesnicu druhú k tomu pripoj
@dano68 tak ti to možno pôjde, ale mne tá klávesnica nešla ani po pár dňoch, tak ked som to rozobrala, tak tam bol taký "papier" a to bolo už vidno, že to bolo pooblievané a asi preto to už nešlo..
Poslednú klávesnicu som rozbil o vchodové dvere a písmenká mi už nešli životnosť klávesníc tak pol roka u mňa , neviem prečo ale vždy si moje nervy odserie práve ona a najviac vydržia tie lacné Genius za 9 evri
@dano68 fenomenálne! vyjebeš si na klávesnicu kofolu a potom zakladáš fórum že či sa niekomu stlačením niečoho stalo že začala takto blbnúť a ako to dať späť... novinka: elektrina a voda/tekutiny obsahujúce vodu sa nemajú rady. keď si vyjebeš do elektrického prístroja vodu, je veľmi pravdepodobné že akékoľvek anomálie budú spôsobené týmto jednoduchým faktom, a nie nejakou hypotetickou neexistujúcou funkciou ktorá by absolútne nemala zmysel
sorry, je to prakticky len zdrb, ale nemohol som sa ubrániť...
@dano68 - tak si ho nahraď slovom "vyleješ". TVOJ komentár by nabral na zmysle ak by sa v celom mojom predošlom komentári nachádzalo týchto slov viac ako tie DVE čo sa tam nachádzajú ("vyjebeš" a "zdrb")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
skúsil by som si preinštalovať jazyk na klávesnici..
ale tak skús no, prípadne klávesnicu druhú k tomu pripoj
ale tak s ntb je to možno inak
sorry, je to prakticky len zdrb, ale nemohol som sa ubrániť...