Jedna z mojich "najlepších" (síce teraz už asi nie) kamošiek sa na mna úplne nahnevala. A to len a len preto že si rozumiem s jej frajerom s ktorým chodí cca 2 mesiace a je od nej 2,5 roka starší. Ja si s ním rozumiem perfektne . Beriem ho ako staršieho
aj mna by to sralo, aj ked by som toto o tebe hovorila
proste moj frajer je moj a co mi ho ma niekto iny obletovat, ja viem ze som chorobne ziarliva ale nie, no fucking way, dobre ze nemame ziadnych spolocnych znamych inak by ma kleplo
predstav si ze ty mas frajera a tvoja kamoska si s nim uzasne rozumie, myslim si ze je prirodzene ze sa citis akoby "ohrozena", tiez by ti to nebolo prijemne.. ci?
podľa všetkých mojich štatisktík a výpočtov som dospela k záveru, že moju niekdajšiu kamarátku strašne sralo, že som si s jej vtedajším frajerom mohla pokecať v jeho jazyku, takže sa so mnou veľmi rád rozprával, keď som bola nablízku, lebo nie vždy sa mu chcelo hatlať po anglicky. ta už nie sme kamarátky, tiež som skončila ako glúpa piča týmto ju pozdravujem (je čas udělat dětem pápá)
ja zastávam názor, že môj frajer si má rozumieť s mojimi kamarátmi a rodinou, nebudem s ním celý život izolovaná predsa. taký žiarlivý postoj mi príde hlúpy a nevyzretý.
Nemala by takto reagovať veď všetko záleží od jej frajera či zostane pri nej alebo skočí po inej. Raz to aj tak musí prísť, radšej skôr ako potom po svatbe.
ja by som ta zbila .. ja len ked vidim , ze si s nim niekto pise uz zomieram normalne haha .. proste ... neviem preco .. a este ked niekto znamy? ved to je tazka katastrofa ...
@hoperpohroma@avieabbey Ale tak ja s ním nič nemám nič mať nebudem . A povie to aj on . Občas mi napíše že má ľubi , objíme, zohreje . Ale to čisto len kamarátsky ...
na druhú stranu, keď sa tak nad tým zamyslím... vzhľadom na to, že ja by som nedokázala niekomu niekoho prebrať (ani proste sa s dakým zadaným vyspať alebo čo) a akonáhle viem, že je dotyčný zadaný, tak proste sa mu ešte aj hanbím pozrieť do očí, keď je frajerka nablízku, aby si nebodaj o mne nemyslela, že som kurva preberačská, tak si myslím, že to tak robia aj iní a potom naivne verím tomuto svetu
ale moje kamarátky mi už dávno vyvrátili, že som výnimka a furt som tak naivne dôverčivá
to akože, keď má chalan babu, tak nesmie mať aj kamarátku, s ktorou si dobre rozumie? a ak aj taká situácia nastane, tak tú kamarátku treba preventívne označiť za p**** a podobne? ale no!!!
@noprosteja tak este ked ti pise ze ta lubi O________o by som ho kopla do riti.. ako sorry ale predo mnou sa neobhajuj, ja som ziarliva a vzdy budem a preto sa viem vcitit do tej baby, proste prekazalo by mi to a keby este toto jej pise tak rovno nech mna necha tak a ide za tou druhou ak ma niekomu potrebu pisat ze ho lubi
@catmartina si zajtra v Brne? že by sme sa stretli na pive a smiali sa na žiarlivostných povahách dnešných teenok, ktoré sú ochotné obetovať kamarátky, ktoré sa vedia baviť s ich frajerom?
@noprosteja Taktiež si rozumiem dosť dobre s priateľom mojho anjelika (kamarátka ktorá je tu stále pre mňa) a už mi povedala že na mňa žiarli vyzeralo to asi takto "Mina, si taká pekná a usmev + povaha.. čo ak sa do teba zamiluje .. A on je moje všetko .. " Ale proste sa obaja s Danym (jej priateľ) snažíme nejako sa nerozprávať medzi sebou v jej prítomnosti .. A rozhodne to že s ním nechodí z neho nerobí jej majetok .. Dosť hlupe že sa koli tomu na teba nasrala .. Toto rozhodne nie je kamarátka do dažďa ..
mne sa to stalo nieco podobne..teda ze som si rozumela s frajerom mojej najlepsej kamaratky strasne moc a volaval mi castejsie jak jej..najprv o tom ze rady do vztahu a potom to bolo cim viac len o nas...a nasa kamaratstvo s tou kamaratktou to nezlomilo, aj ked jej to urcite vadilo, ved komu by nie?..a ked som jej potom musela povedat ake narazky mal na mna, nechala ho..my sme sa s tym chalanom este chvilu bavili ale teraz uz nejsme v kontakte a strasne ho sere ze ma nedostal do vztahu a obe sme zistili o co mu vlastne islo...takze ti poviem len tolko ze ozajstne kamaratstvo nestoji za to aby ho akykolvek chalan ohrozil a ked ti pise ze ta lubi akoze zo srandy tak to je blbost a ciste kamaratstvo medzi chalanom a babou bez postrannych umyslov je vazne rarita z mojich skusenosti
sice neviem posudit ake je vase kamaratstvo s tou babou ked ti schopna povedat ze si kurva, ci ta skor kontaktuje a vyhladava on alebo ty jeho..no musis vediet ty ake to medzi vami je a ci to nahodou ozaj neprehanas s tym "kamaratenim" s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
proste moj frajer je moj a co mi ho ma niekto iny obletovat, ja viem ze som chorobne ziarliva ale nie, no fucking way, dobre ze nemame ziadnych spolocnych znamych inak by ma kleplo
ja zastávam názor, že môj frajer si má rozumieť s mojimi kamarátmi a rodinou, nebudem s ním celý život izolovaná predsa. taký žiarlivý postoj mi príde hlúpy a nevyzretý.
ale moje kamarátky mi už dávno vyvrátili, že som výnimka a furt som tak naivne dôverčivá
to akože, keď má chalan babu, tak nesmie mať aj kamarátku, s ktorou si dobre rozumie? a ak aj taká situácia nastane, tak tú kamarátku treba preventívne označiť za p**** a podobne? ale no!!!
ok, teraz to vyznelo, že frajerovi neverím. verím mu, len tie piče naokolo nemám rada! díky, čau!
sice neviem posudit ake je vase kamaratstvo s tou babou ked ti schopna povedat ze si kurva, ci ta skor kontaktuje a vyhladava on alebo ty jeho..no musis vediet ty ake to medzi vami je a ci to nahodou ozaj neprehanas s tym "kamaratenim" s nim