Stalo sa vám toto? Platonicky zaľúbený chalan a veľmi otravný.
Mne sa to buhužial stalo. Tak vám to poporiadku popíšem. Stalo sa to takto. Na azete mi začal písať nejaký chalan a ja som mu odpisovali a bol mi hrozne sympatický a písali sme si viac a viac. Ja som sa chcela s ním stretnúť a bola som zvedavá ako vyzerá
tak ho nerieš,nemal si robiť nádeje to je jeho problém znie to síce hnusne,ale je to tak...veď ak si mu sama povedala že ho máš rada ako brata,tak čo čakal že bude....mne sa stala podobná vec,ale to s jedným chalanom ktorého aj poznám...on si začal odrazu robiiť strašné nádeje len tak z ničoho nič mi po dlhom čase napísal a furt ma von vyvolával a prezváňal a nechcel dať pokoj...raz som si od neho našla aj 50 rpčiek na pokeci...tak som mu vynadalaa nech mi dá pokoj,že či to nevie pochopiť že ja s ním nič nechcem...a nakoniec sa mi ospravedlnil,potom mu už asi trklo....ale je to fakt otravné...
Z tvojej strany si urobila vsetko, co si mohla. Teraz ho proste nechaj tak. On ta obvinuje, aj ked na to nema dovod, pretoze je nastaty. S tym nic nespravis
Ak by to bol jeden z tých frajerov, ktorý ťa po tom niekam pošle a ďalej nerieši ... ale takýto aktívny blbec je najhorší, tam bez ignorácie a prestania to ľutovať ... no nepôjde to ..
@narazuvzdornaa tak, svätá pravda ... to je tým že cez internet sa väčšinou píše, a osobne to máš reč, reč tela a všetko okolo.... a ešte že cez internet ľudia dokážu povedať horšie veci ako by pvoedali v reáli
@argentina ja byť tebou tak mu vynadám ešte dva razy !
cez internet je každý hrdina... ale takýto hanblivý trtkovia sa ešte aj urážajú... nakopať do riti...
nájdi si takého chlapa ktorý nebude mať silné reči len cez RP. ale cez net ťažko poznáš kto je aký. Poradím ti, hľadaj skôr rozhodnejších ľudí... tí príliš romantický sú takýto chumajkovia. áno, romantika je fajn vec ale pokiaľ nevie písať nič iné ako milujem ťa a ľúbim ťa a si pekná a neviem čo tak to je jasná vec.
chlapi, ženy nehryzú, čoho sa tak niektorí bojíte ???
jedno nepochopím... načo sem píšu ľudia komenty typu " nechce sa mi to čítať" ? (myslím že napísanie toho komentu "nechce sa mi to čítať" dá viac námahy ako si to prečítať a kúlové to rozhodne už nieje
A k téme, čo viac si mohla spraviť, myslím že si sa snažila až moc.. posadnutý človek nerozmýšla triezvo a ťažko mu niečo vysvetlíš, ale taký ignore by bol asi najúčinnejší..
Niečo podobné som zažil z pozície kamaráta a naozaj som nevedel čo robiť. Ten môj kamarát to mal doma ťažké, strašne sa namotal na jedno dievča, ktoré nevedelo chúďa čo má robiť. Niekedy pred ním musela doslova utekať. Je to ťažké aj vtedy keď si to uvedomuješ a chceš to slušne uhrať do outu, jednoducho nie vždy to ide. Je jasné, že taký človek nieje úplne normálny, ale jediné čo sa s tým dá asi robiť je slušne to vysvetliť. Časom si to musí uvedomiť a zabudne na to, príde druhá, poučí sa a prejde ho to. Uvidíš
Bol som veľa krát platonicky zaľúbený(nie cez pokec) ale nikto mi nemusel vynadať. Niektoré dievčatá sú ale príliš priateľské aby vedeli dať jednoznačne nie.
minule sa mi to stalo, fajn chalan, kamarát, ale mala som pocit, že nám už plánuje svadbu, deti, a spoločné hroby...chcelo to vyskúšanie rôznych taktík, od milého kamarátskeho vysvetľovania po fakt hnusné arogantné reakcie a ignoráciu...vykecali sme si to, tvári sa že chápe, ale vždy mu na očiach vidím, že to neprekúsol...takých ľudí to proste musí prejsť, potrebujú nový objekt alebo aspoň šteňa, čo by ich zamestnalo
isto by som vztah neriešil cez trápny pokec. ked sa zoznamis s niekym "zvonku", a da ti nick, pripadne kontakt na FB, tak v poho, ale treba komunikovat ked ste spolu najviac osobne. cez rp. fb komunikacia je dobra na to, ked si neskoro vecer doma, a neviete byt spolu(tma, zima, dazd, sneh) ale je odveci, ak sa s nim bavis tri hodiny osobne o MS vo futbale, športe, a aspon za ruku ta nezoberie, a potom sa blázni za internetom.. odveci
to bol aký naivný chlapec..ježíííš normálne že z takých si rada srandu robím, lebo sú to strašne naivní jedinci..uf
no ale ja by som to ako riešila?
ja som takéto tiež už zažila a poviem ti, nič moc..ale treba to dať najavo hneď a zaraz! a žiadne budeme kamaráti a ani sa mu neospravedlňuj a nech ťa to ani nemrzí..lebo on sa bude hrať na umrnčané decko a urazeného, pokiaľ ty nezájdeš až tak ďaleko, že s ním nakoniec niečo budeš riešiť, len preto, aby ti odpustil..
FAKT! to sa mi stalo a nejeden raz.
tak preto, kašli na neho. je to jeho vina, že si to celé zle pochopil a ži ďalej..
a ani mu prosím ťa nehovor, že budete kamaráti to nikdy nevyjde
no riadny prípad toto.. ale naozaj nech ťa to nemrzí.. podľa toho čo píšeš si mi ty naozaj žiadne nádeje nedávala... mne napr pred dvoma rokmi písal taký.. jooj vypadal byť milý , úžasný a potom sa začal ľutovať, že ho nikto nechce, že je sám , že nikomu na nom nezáleží a že už ani nechce žiť... katastrooofa... a tiež , že ja som mu dávala nádeje a teraz som ho sklamala a tak a pritom som mu furt vravela , že na vzťah ani nepomýšlam.. jednoducho to sú také povahy.. netreba sa vracať k tomu ...
to je ako s mojim bývalým vzťah ako poj na mna zboku, sme sa poriadne ani nepoznali ked som sa snim rozišla a on za celý rok mi vypisoval, vyvolával písal na nete ale zatial som ešte nedospela do štádia aby soom mu naziapala veci kere by som inak nepovedala...aj ked uz som mala taku naladu..
Takže keď ste sa stretli tak si kecala len ty a on bol ticho? A neskôr ti cez net písal ľúbostné správy? Hm, takých mám fakt "najradšej"... Cez internet je každý frajer...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale niečo podobne podľa nadpisu sa mi už stalo...
nechce ťa vidieť - to je pre teba dobre, chcela si od neho pokoj, máš ho
nechápem čo chceš ešte vyriešiť ?
chceš aby ste sa stretli a boli kamoši ? to pri takom nepôjde, veď si vravela že je tvrdohlavý... tak buď rada že máš od neho pokoj
Internet má závratnú tendenciu dojebať akýkoľvek náznak medziľudskej interakcie.
Ak by to bol jeden z tých frajerov, ktorý ťa po tom niekam pošle a ďalej nerieši ... ale takýto aktívny blbec je najhorší, tam bez ignorácie a prestania to ľutovať ... no nepôjde to ..
a teraz k veci.. veď ho ingoruj. Veď to si predsa chcela, aby ti dal pokoj nie?
cez internet je každý hrdina... ale takýto hanblivý trtkovia sa ešte aj urážajú... nakopať do riti...
nájdi si takého chlapa ktorý nebude mať silné reči len cez RP. ale cez net ťažko poznáš kto je aký. Poradím ti, hľadaj skôr rozhodnejších ľudí... tí príliš romantický sú takýto chumajkovia. áno, romantika je fajn vec ale pokiaľ nevie písať nič iné ako milujem ťa a ľúbim ťa a si pekná a neviem čo tak to je jasná vec.
chlapi, ženy nehryzú, čoho sa tak niektorí bojíte ???
v kuse som mu vravela prepáč mám ťa rada len ako kamaráta no on to nechápal....
a boli sme dobrí kamaráti no raz na mňa zdvihol ruku a odvtedy chlapec u mňa skončil :/
A k téme, čo viac si mohla spraviť, myslím že si sa snažila až moc.. posadnutý človek nerozmýšla triezvo a ťažko mu niečo vysvetlíš, ale taký ignore by bol asi najúčinnejší..
a inak stara dobra ignoracia vsetko vyriesi
to bol aký naivný chlapec..ježíííš normálne že z takých si rada srandu robím, lebo sú to strašne naivní jedinci..uf
no ale ja by som to ako riešila?
ja som takéto tiež už zažila a poviem ti, nič moc..ale treba to dať najavo hneď a zaraz! a žiadne budeme kamaráti a ani sa mu neospravedlňuj a nech ťa to ani nemrzí..lebo on sa bude hrať na umrnčané decko a urazeného, pokiaľ ty nezájdeš až tak ďaleko, že s ním nakoniec niečo budeš riešiť, len preto, aby ti odpustil..
FAKT! to sa mi stalo a nejeden raz.
tak preto, kašli na neho. je to jeho vina, že si to celé zle pochopil a ži ďalej..
a ani mu prosím ťa nehovor, že budete kamaráti to nikdy nevyjde
a ako riesit? aj ja by som rada vedela