už dávnejšie ... vždy sa mi snívavalo že ma niekto naháňa po veľkom rovnom priestranstve a že tam je priepasť a že som do nej vždy skočil ...... hnusný sen
hej stalo sa mi to.. alebo aj také sa mi stáva, že sa mi proste sníva sen a o nejaký čas (napr. pár týždňov, či mesiacov) sa mi sníva pokračovanie toho sna
mne asi 5 ze soferujem lietadlo po nasej ceste .bolo to vzdy ot iste aj tak isto to skoncilo ..tak uz ma to az nebavilo ...a potom tie hnnusne sny co sa mi momentalne bleee
tri krát do roka? mne sa snívalo i dva krát to isté za týždeň a do roka to ani nespočítam. potom sen na pokračovanie. Sny o duchoch v našom byte to je furt ten istý sen dookola. päť krát o rôznom konci sveta... ale mne sa to páči. je to lepšie ako kino!
Jasnacka..stalo...ale bolo to obohatene alebo prepojene s inym snou a pribehommm ale potom mam stoho haluz a premyslam nad tm co bolo pred a co bolo vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov