Tak ludi s ktorymi sa nemusim su 2 druhy - ti ktorych nazyvam kokotmi a normalnych, ktori ma len z nejakeho (mnou sposobeneho ale i nesposobeneho) dovodu zle odhadli.
Na nikoho sa nehnevam na zaklade jeho vztahu ku mne , lebo to by bol zaujaty pohlad na vec a problemy riesi len triezva mysel.
Preto je vznik takej situacie nepravdepodobny.....
@tommyhot , @n0win0u - a čo takto ak miluješ niekoho, kto ťa nemá rád, alebo ťa len ťahá za nos, alebo ťa mal kedysi rád a už nie, alebo ti tak strašne ublížil a trápiš sa koli nemu a nenávidíš ho, preto čo ti spravil, ale musíš naňho neustále myslieť, lebo si sa raz doňho zamiloval a nie a nie zabudnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ako sa zachovat? miluj. je to prijemnejsie.
Záleží od situácie..
Je to úplne individuálne...
ale chce to vždy čas, potom zistíš ktorí pocit prevláda
Na nikoho sa nehnevam na zaklade jeho vztahu ku mne , lebo to by bol zaujaty pohlad na vec a problemy riesi len triezva mysel.
Preto je vznik takej situacie nepravdepodobny.....
počas vzťahu môže človek zistiť, že dotyčný je ober kkot ale súčasne je do neho neskutočne zamilovaný....
filip
no,už je to iné.ani ho nenávidím,ani nemilujem...
@tommyhot , @n0win0u - a čo takto ak miluješ niekoho, kto ťa nemá rád, alebo ťa len ťahá za nos, alebo ťa mal kedysi rád a už nie, alebo ti tak strašne ublížil a trápiš sa koli nemu a nenávidíš ho, preto čo ti spravil, ale musíš naňho neustále myslieť, lebo si sa raz doňho zamiloval a nie a nie zabudnúť...
stalo sa mi to, alebo skor deje sa mi to
lubim, ale najradsej by som ho roztrhla ako zabu, tak velmi mi ublizuje, ale lubim ho lebo on vpodstate nespravil nic zle.
jednoducho ked situacia nie je taka ako yb som si zelala, tak to takto dopadne