Ja som fanúšik Obi-Wana,takže keď i všeobecne sa nato budem dívať, to už neni klasika SW..to už bude len zbytočné naťahovanie filmu..ale btw pozriem si to
@stellynortova Ty si mimo...my hovoríme o inom Anakinovi. Tak sa bude volať dieťa Leii a Hana Sola...plus ešte budú mať ďalšie dve deti (dvojičky) Jane a Jacona...
Mne by sa páčilo, keby sa vysrali na pôvodnú dejovú linku a spravili film podľa námetu Old republic. Karth Onassi, Darth Sion, Kreia, Exile...to by bola mňamka.
@stellynortova Disney zaplatil za práva na Star Wars enormnú sumu peňazí. Verím tomu, žeby s takou investíciou nehazardovali a nové Star Wars budú na slušnej úrovni.
@stellynortova jj a ked uz sme pri jj, bude to rezirovat j j abrams, najvacsi fanusik SW medzi rezisermi, ktory vzkriesil aj star trek a mozno bude aj hrany serial prostredia SW... bude to pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A verim, ze to bude zaujimave.
Leia so Solom maju deti, s ktorymi je sila velka a asi sa to bude tocit okolo nich...
Aj Darth Sidius vraj uplne neumrel a ma povstat znova ako temny sith...
Ale bude to zaujimave, ako Skywalker znovu vybuduje Jedi Akademiu a tak
Tesim sa mocne na to...
Aj zvlast filmy o Yodovi budu natocene a vraj aj o dalsich hrdinoch.
Hold Disney bude chciet ziskat zo 4 miliardovej investicie co najviac naspak!
Leia so Solom pomenovali jedno zo svojich deti po starom otcovi ...
Prvých 6 dielov milujem, ale neverím Disneymu... No som zvedavá, čo z toho spravia
Dúfam, že to bude fajn a nie príliš odveci
a este take info, ze budu aj spin-off filmy napr. len o yodovi abo o han solovi.
disney to ponal uplne epicky, jupiiiiiii!!!
moze to dopadnut vseliak, a pochybujem ze to bude tak dobre ako tych 6 ale isto si to pozriem, mozno to milo prekvapi. celkom sa tesim