Stalo sa vám niekedy, ze po dlhej dobe sa vám ozval bývalý/á partner/ka? Mne sa to stalo teraz a dokonca s tým, že ma stále miluje. Ja mám už druhého chalana, ale aj tak mám pochybnosti, ci je ten pravý. Napadajú ma myšlienky typu, že čo ak by som sa vrát
ku komu ta taha srdce?? s kym si viespredstavit buducnost?? vedla koho si vies predstavit, ze sa zobudis aj o 30 rokov a stale budes mat pocit v srdiecku, ze ho milujes a ze je este na nom nieco take, co nepoznas a stara laska nehrdzavie
hej aj mne sa to stalo dokonca 2x, ale ja sa riadim pravidlom ze sa nikdy nevraciam k byvalemu ktoreho som ja nechala...
ale je rozdiel ci si sa rozisla s nim ty alebo on s tebou.lebo vies ze preco si ho nechala a ked sa k nemu vratis tak znova ti zacne na nom vadit to co predtym...
Mne sa to stalo..byvali sa mi ozval a mala som chalana..teraz uz toho chalana nemam on sa to dozvedel a vyzeralo to tak ze mozno nieco bude..ale nakoniec som to nechala radsej tak..
Prvá láska je prvá láska. Je pravdepodobné, že nachádzaš takéto myšlienky, ale skôr, než urobíš akýkoľvek krok, všetko si riadne premysli. Skús si pripomenúť vzťah s bývalým priateľom..V čom bol lepší/horší než súčasný partner? Myslíš, že keby sa k nemu vrátiš, niečo by sa zmenilo? Myslíš, že už by ste sa nerozišli? Je to na tebe.Ale určite nad tým porozmýšľaj. Podľa môjho názoru nie je spravné vracať sa k tomu, čo bolo..Predstav si, že sa k nemu vrátiš a neskôr sa rozídete. Ako to budeš prežívať?? Nebudeš si to vyčítať? Čo bolo, bolo..
nevracaj s ak minulosti..ja osm sa raz vratila, po dvoch rokoch sme s arozisli a vratila osm sa ale velmi rychlo som si to rozmyslela.minulost je minulost, nevracaj ju silou mocou
Ano..aj mne sa to stalo..Chodila som s nim asi 10 mesiacov nejak pred 2 rokmi a potom sme si znovu zacali pisat a teraz spolu normalne chodime von a znovu to medzi nami iskri..
ja som sa k byvalemu vratila po 1,5 roku a to ani nebola moja prva laska,jednoducho dostal odvahu,ozval sa mi,ja som si s nim pohovorila,on sa mi ospravedlnil zato,ze povedal o mne nieco,co nebola pravda,a ja som mu odpustila...ale nezabudla som...obcas mu to viem pripomenut...
naozaj zalezi na tom,preco ste sa rozisli...my sme to mali dost krute,dokonca som ho rok aj total brutal ignorovala-ani pozdrav...a vidis,ako to nakoniec dopadlo...
Na prvú nezabudneš, ale to neznamená, že vždy keď zavolá alebo dá o sebe vedieť tak ty sa k nemu vrátiš! zabudni na neho.. ži svoj vlastný život a bez neho s niekým lepším!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
btw aj mne sa to stalo...ta krava ma zacala znovu namotavat a potom mi nakoniec vyklopila ze uz ma frajera
ale je rozdiel ci si sa rozisla s nim ty alebo on s tebou.lebo vies ze preco si ho nechala a ked sa k nemu vratis tak znova ti zacne na nom vadit to co predtym...
naozaj zalezi na tom,preco ste sa rozisli...my sme to mali dost krute,dokonca som ho rok aj total brutal ignorovala-ani pozdrav...a vidis,ako to nakoniec dopadlo...
drzim palce...