lol....toto je moj naj serial.....aj ked posledne dve serie (myslim 9. a 10.) boli uz uplne nanic....ale co sa da cakat ked tam nebol jack...inak aj s tyel´com naj postavy...a mam rada aj atlantis....len ma stve ze tam strcili tu cartrovu v novej serii..
nj stargate sg-1 bol super serial, ja by som este aspon dve serie rad videl, no aspon budeme mat dva filmy a 29.9. mame premieru 4. sezony atlantisu, tak toho sa tiez nemozem dockat
boongies.............ja som ece nevidela ani 3. seriu SGA...len polu fruhej..........ale dopozeram to.....len co budem moct.....inak...tez je rovnako dobra ako SGC.....a mozno aj lepsia v dacom zatial...
SG 1 bolo výborné len po siedmu sériu, keď našli základňu antikov na Zemi, ale ďalšie série o boji s Ori boli úplne zbytočné .. keby to skončilo 7. sériou bolo by to fajn, zbytočne to preťahovali ... bez O´Neila to už stratilo svoje čaro a tak isto SG Atlantis teraz skončí piatou sériou a myslím, že to bude aj dobré, aj keď mám ten seriál rád a má čo ponúknuť, 10 sezón na to čučať by som už asi nevydržal
12. ale osma seria bola ece v pohode......ta sa dala....ale podla mna mali odist po osmicke ale so stitom.....skratka O´Neall bol tahun ....to sa mus i uznat
no dobre nechám sa prehovoriť, aj tá ôsma séria sa ešte dala, historky o Artušovi mám vcelku rád , ale ten zvyšok bol už len klinec do rakvy a od The Ark of Truth som čakal tiež troška viac, ale bolo to vcelku milé ukončenie série a The Continuum bola už len čerešničkou za celou dekádou, dôstojné ukončenie jednej scifi série
Mnoo co som zatal videl o SGU je to ta najpecka seria z prostredia SG SG-1 bola totalne nice mne sa pacily vsetky serie ale Atlantis bolo po 4 serii odveci lebo uz nevedeli najst nove namety vzdy dookola len to iste . ale pekne to ukoncili tym ze sa atlantis vratil na zem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale je pravda ze konec SG1 bol narit...a mohli to spravit dlhsie...este takych 5 serii
a kedze nam atlantis konci 5. seriou tak bude aj atlantis film...
a dakedy buduci rok sa zacne vysielat novy serial Stargate : Universe