Mohli by ste mi prosim poradit nejaky dobry sampon na kucery? alebo ako sa o ne lepsie starat? aby neboli take suche? alebo mate na ne nejaky vlastny recept? Dakujem
hlavne si ich nezehli ak mas riadne kucerave vlasy lebo to potom budes mat taky vybuch na hlave a mozes si aj neviem akou teplotou ako dlho a furt nebudes mat take ako maju ostatne baby, len si pekne nechaj kucierky
@0 mne sa spravili najkrajšie kučery, také trubičky keď som použila gliss kur šapmón aj balzam na vyrovnanie vlasov a dobre sa mi osvedčil na pekné kučery elsév ten ružový, tiež aj balzam
a vlasy si vôbec nečeš alebo ich rozčeš iba keď sú mokré, keď sú súché nie, lebo by si mala taký výbuch na hlave jak... no... hM
@hangtime11 tak nechutne zrovna nie, ale mne sa to tiez nejak extremne nepaci..ale tak ..ked to niekomu pristane tak preco nie??
jaj no ale od veci ...inak.Gliss Kur maju veci na kučeravé..tam kukaj ...napr.Gliss Kur HAIR REPAIR ... to je fajn..je to zevraj regeneracny express balzam .. pre suche a namahane vlasy..tak ten skus...a ked ti nepomoze..tak ti aspon budu pekne voniat vlasy
Ja mám síce len vlny...ale používam REDKEN- Fresh curls ( » redken.ridani.sk/freshcurls.htm... ) ... u nás ani neviem či sa dá zohnať normálne, ale z UK sa dá objednať za nejakých 10 eur
jaa mam vlasy tiež mierne kučerave hlavne keď si ich umyjem tak vypadam jak baran.......ale žehlička to isti ...ale nie je to priliž dobry priklad lebo mam už take zničene vlasy že až ma z toho mouši........ ale občas keď sa mi nechce žehliť tak len proste umyjem vlasy, keď su také, vlhké...tak dam do nich tužidlo a je to v pohode .-) @lyllith suhlasim , nerozčesuj si vlasy pokiaľ ich máš kučerav lebo to budeš mař na hlave riaden mišung
@hangtime11 vieš aké sú hnusné vlasy poškodené škaredé keď si ich baba stále žehlí??? ja som tak rok žehlila lebo od kaderníčky som došla s kučeravými vlasmi, predtým som mala vlnité.. no fuj otras aké som ich mala po vyžehlení.. rovné ale také... umelé?
nikomu neradím aby si tie vlasy žehlil, aspoň nie často... ja mám keramickú žehličku a aj prípravky proti poškodeniu pri žehlení.. aj tak to vypadalo nechutne
Kučeravé vlasy bývajú väčšinou stále suché.. Odporúčam nečesať, len presjť za mokra rukami, nešúchať ich uterákom a ak sú polovlhké tak vtrieť do nich krémový gél .. spevní ti ich, môžeš si ich vytvarovať, nebudú pôsobiť tak sucho...
Ja mam tie kucery uplne take loknove..ale su kratke len ked si ich natiahnem tak mam vlasy po chrbat..je to strasne..chcem ich uz dlhe a moj dalsi problem jedna strana je taka a druha taka
Ja si zehlim len vlasy asi raz za mesiac a to iba niekedy...ked niekam idem..vazne si ich nezehlim casto...fakt raz za mesiac..dvakrat...to mi staci snazim sa o ne starat ale nejako sa mi to nedari..a dakujem za rady...snad niečo najdem
ja mam kucerave, a ked si ich vyzehlim, vydrzia mi tak asi minutu, ja sa namakam jak taky debil a ono sa mi to zgrcne do povodnych pukancov.
no. a glisskúra ti tu niekto radil, zvysok som si nečítala, a je to tak, a oni maju aj tu neoplachovu kuru v spreji, vyborne! odporucam, na poskodene a suche vlasy, to je taky orandzovy, regeneruje konceky, na tie je treba sa zamerat, a tusim tu niekto vravel o pripravkoch na vyrovnanie vlasov ze sposobuju kucery, veru tak, paradox jak sviňa, ale platí to.
a hey, vyhýbaj sa gelom a voskom na vlasy, len tuzidlo, a len do vlhkych, a nečesať! isto nie za sucha, lebo budes ako boneyM, aj jej by to uz mal niekto pvoedať..
hm. a raz zacas masku. ja si davam taku spíšl kadernícku, ale staci, ak si nechas balzam o cosi dlhsie. ked som mala suchsie vlasy minule leto,tak som si davala balzam vzdy dvakrat : dala, oplachla, dala a oplachla, ale toto leto ten problem nemam, asi aj vdaka tej maske..
a glisskúr strasne dobre vonia. to som chcela este povedať.
ja pouzivam niveu sampon na suche vlasy a potom si dam kondiciioner na vyrovnanie vlasov- straight&easy tiez od nivey. dobry je aj ruzovy elseve, sampon, maska aj kondicioner. v zaidnom pripade si ich neces ked ich mas suche, len śi ich jemne preces navlhcenym hrebenom, ktory nema huste zubky, inak budes mat na hlave elektrizujucu gucu hlavne na svojich vlasoch nesetri. kucerave vlasy su krasne ked su zdrave. nezabudni
Mám,,kuceravee vlasyy spinavyy blondd su husteee,,suuu sucheeeee,,a newieemmm co mamm stimm robitt abyy bolii pekneea hlavne neboli suchee aa ked si ich damm do copu abi neboli akopo vybucu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hlavne si ich nezehli ak mas riadne kucerave vlasy lebo to potom budes mat taky vybuch na hlave a mozes si aj neviem akou teplotou ako dlho a furt nebudes mat take ako maju ostatne baby, len si pekne nechaj kucierky
@domusqa moja sesterka ma kucery a ona pouziva dajake zabaly a kondicionery.....sa da najst na nete
a vlasy si vôbec nečeš alebo ich rozčeš iba keď sú mokré, keď sú súché nie, lebo by si mala taký výbuch na hlave jak... no... hM
prajem ti veľa šťastia
jaj no ale od veci ...inak.Gliss Kur maju veci na kučeravé..tam kukaj ...napr.Gliss Kur HAIR REPAIR ... to je fajn..je to zevraj regeneracny express balzam .. pre suche a namahane vlasy..tak ten skus...a ked ti nepomoze..tak ti aspon budu pekne voniat vlasy
nikomu neradím aby si tie vlasy žehlil, aspoň nie často... ja mám keramickú žehličku a aj prípravky proti poškodeniu pri žehlení.. aj tak to vypadalo nechutne
no. a glisskúra ti tu niekto radil, zvysok som si nečítala, a je to tak, a oni maju aj tu neoplachovu kuru v spreji, vyborne! odporucam, na poskodene a suche vlasy, to je taky orandzovy, regeneruje konceky, na tie je treba sa zamerat, a tusim tu niekto vravel o pripravkoch na vyrovnanie vlasov ze sposobuju kucery, veru tak, paradox jak sviňa, ale platí to.
a hey, vyhýbaj sa gelom a voskom na vlasy, len tuzidlo, a len do vlhkych, a nečesať! isto nie za sucha, lebo budes ako boneyM, aj jej by to uz mal niekto pvoedať..
hm. a raz zacas masku. ja si davam taku spíšl kadernícku, ale staci, ak si nechas balzam o cosi dlhsie. ked som mala suchsie vlasy minule leto,tak som si davala balzam vzdy dvakrat : dala, oplachla, dala a oplachla, ale toto leto ten problem nemam, asi aj vdaka tej maske..
a glisskúr strasne dobre vonia. to som chcela este povedať.