Kúpila som si dlhé príčesky, nie z ľudských vlasov. Ale nevyzerá to ani ako umelá hmota, tak budú asi z koňa alebo neviem čo. Dievčatá čo máte pričesky, staráte sa nejako o ne? Lebo po dni nosenia sa mi úplne postrapatili a zlepili a to som s nimi nerobil
mne sa domotali už po prvom nosení nemalo by sa tomu nič stať ak to prejdeš kondicionérom, ale nefénuj ich a nechaj ich volne usušiť. najlepsie niekam zavesiť.
fuha umele som si tiez kupila a je to piece of shit .. uz nikdy viac ,,, a mala som ich par krat na sebe ael su prilis neprirodzene ... a starat..sa o ne nestaram ,,, ak ich mas polepene len tak ich umy ako normalne wlasy, ale ..kedze sama viem ako sa chlpatia atd...tak to sa ti bude robit stale
moja sestra má také ,myslím že sú to kanekalonové vlasy to je skoro ako ludský vlas a ona si ich zvykla umývať šampónom aj balzamovať...a ak máš také ako ona tak sa dajú aj kulmovať a žehliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov