ahojte, paci ssa mi jeden starši chlap... on má už 35-38 neviem presne, ja mam temer 19 , chcela by som sa opytat ci mam podla vas sancu.. on je nezadany, zije sam. Vztah ako taky neocakavam, skor nieco nezaväzne.. proste par peknych vecerov spolu strav
vyjadrím sa k veci...keď ho chceš tak čo riešiš.. Ak nevieš ako na to proste to na neho vybaľ ostane asi v šoku a možno ani nie len musíš zistiť či ta chce aj on a to my už nemôžme vedieť
@hluzar a prečo by nemala mať? Normálny muž nechce sex? Šak je to predpokladám normálna 19 ročná baba. Nie je ani pod zákonom ani nič. Keby chcela vzťah, tak to už je o inom. Jej ide o sex, tak prečo nie.
@brokolicka1 pravdepodobne sa toľko nedožijem. ale o to nejde.
poznám viacerých v takom veku. tých, čo sa s nejakými osemnástkami aj spustili, majú ich rovesníci razom za hovadá. a dvíhajú obočie nad takými maniermi. takže Ti radím, buď opatrná, lebo ho môžeš zdiskreditovať a ešte Ti to bude vyčítať.
...@brokolicka1 ...Ale sak sa opite jak husy a keby nieco za vsetko mohol alkohol
Vy ste boli bezmocny ...A neviem co tu riesis, sak si caja, zved ho... Kusok riculkami pokyvete a my uz toporime !
A normalnemu chlapovi, ktory nie je zenaty a nie je gay, netreba 2x hovorit, takze minusuknu, vypnut hrud, hlboke pohlady a 2 - 3 poldeci ti zarucia prijemnu noc
@darkkizz no ved ja nenamietam dnes je v mode byt prepnuty.... ma dost velku sancu ze sa jej to podari
Ale clovek co ma vsetkych 5 pohromade v tom veku nejebe s devetnastkami, ale hlada si zrelu zenu s ktorou stravi zvysok zivota (sorry ak som staromodny)
pokial nemas lepru a neodpadol ti nos, tak sancu mas, staci sa len usmiat a najst volnu postel (stol, pivnicu, vytah, prirodu, auto, autobusovu zastavku...)
Porozmyslaj sama co od toho vlastne cakas. Ak chces par peknych chvil, uzi si ich. Len treba popremyslat co dalej, nenamotat sa a vediet to v spravnej chvili skoncit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A neocakavaj od ludi tuna nieco pozitivne.
brokolicka1 ...sak povedz rovno, ze typek ma cez tricad.
V najlepsich rokoch je, penis ma jako katanga a ty ho chces pomerat medzi stehnami
A ked napise, ze o to ti vobec nejde, tak sa dnes pojdem opit
A podľa mňa. Choď do toho. Však, ak chceš iba pár príjemných večerov, tak podľa mňa nemáš čo stratiť
19tka a lezie za 35 ročným
daj mu pokoj
nech nerobí zo seba kokota vláčením sa s Tebou
poznám viacerých v takom veku. tých, čo sa s nejakými osemnástkami aj spustili, majú ich rovesníci razom za hovadá. a dvíhajú obočie nad takými maniermi. takže Ti radím, buď opatrná, lebo ho môžeš zdiskreditovať a ešte Ti to bude vyčítať.
...@brokolicka1 ...Ale sak sa opite jak husy a keby nieco za vsetko mohol alkohol
Vy ste boli bezmocny ...A neviem co tu riesis, sak si caja, zved ho... Kusok riculkami pokyvete a my uz toporime !
A normalnemu chlapovi, ktory nie je zenaty a nie je gay, netreba 2x hovorit, takze minusuknu, vypnut hrud, hlboke pohlady a 2 - 3 poldeci ti zarucia prijemnu noc
...Neni o cooom
Ale clovek co ma vsetkych 5 pohromade v tom veku nejebe s devetnastkami, ale hlada si zrelu zenu s ktorou stravi zvysok zivota (sorry ak som staromodny)
Je to chlap a je slobodný! A má 35 a nie 60, aj keď už aj to sa dnes stáva.
niektoré 19nástky jednoducho vyzerajú staršie, správajú sa dospelejšie...
a priťahujú ich chlapi po 30tke...
žiadna choroba ani úchylnosť
@brokolicka1 držím palec, nech to dobre dopadne a nech sa z neho nevykľuje nejaké hovädo
Ale moze sa mi to zdat chore jednoducho... to uz nie su ludia ale skreckovia.