Starší chalan mladšie dievča, mladší chalan staršie dievča
Poznám dievčatá čo majú 14 a chodia s 24 ročnými čo je podľa mňa choré poznám chlapcov ktory maju 17 a chodia s 20 ročnymi a všetci sa idu zošaliet, vaš nazor ?
@gukol je odo mňa mladší o rok
a nemyslím si že je to nejaká vada
ja som spokojná.
mladé čerstvé mäsko om nom nom. (asi by som mala povedať mrkvička, keďže mäsko nepapám ale nie je ryšavý
@ mroch
Ono..ako sa vezme, že je to choré. Pretože pokiaľ ten chalan je normálny, tak nechápem, čo by bolo na tom také príšerné? Síce..ako hej, 10 rokov je naozaj dosť veľký rozdiel a zvyčajne proste taký chalani chcú už toho viac a potom tie baby sa chovajú ako prijebané, ale proste pokiaľ je chalan normálny, tak prečo by to bolo zlé? Ale síce..14...ja vidím dosť veľký rozdiel keď povieš 14-ročná s 24-ročným a 16-ročná s 26-ročným, neviem prečo. Ale to je fuk.
A k tým mladším chalanom. Ako ja nechápem, čo by na tom bolo také hrozné? Proste..to nie je vada, ako napísala @ luxie, nič hrozné.
všetci moji frajeri boli starší odomňa, jeden dokonca o 7 rokov. Mladšieho by som nemohla mať. Potrebujem chlapa ktorý je vyspelejší, vyzretejší ako ja.
Neviem si predstavit, ze by som chodil so 14 rocnym deckom. Vsetko co este chodi na strednu je pre mna mlade a neviem si predstavit, ze by sme sa mohli o niecom rozpravat. Moje starosti su diametralne odlisne od jej. Kazdopadne po nejakej 25tke uz nevidim problem v akomkolvek vekovom rozdiely smerom nahor.
Mala som raz mladšieho chalana, potom všetci ďalší už boli starší..
Podľa mňa vek nie je až tak podstatný, ale celkovo si viac rozumiem so staršími, vyzretejšími..
to je normalne... keď chlapovi stačí na vzťah 14 ročné dievča, to znamená že on je psychicky tiež ešte ako dieťa, alebo sa mu pačia ženy z detským správaním... no možno je vyspelejšia... alebo on pozadu to už je jedno ... hlavne že sa lubia nie ?
@prasaman
Neviem, ktokoľvek to môže byť. Veď a čo ak je tá baba pre neho ideálna? Čo ak si rozumejú, zabavia sa spolu, majú sa radi?...To akože keď má 24 rokov, tak teraz sa nemôže dotknúť baby, ktorá má menej ako osemnásť (pokiaľ to samozrejme tej babe nevadí a majú sa radi)?
@sisooolq Súhlasím, ale to by musela byt ozaj psychicky "vyspelejšia" ako ostatné baby v jej veku... ale potom by bol problém neskôr - takýto rozdiel sa ešte dá - ale keď on bude mať neskôr 30 a ona 20, tak sú to ozaj dva odlišné svety :-S
@james98
Ako..ja viem, že ja viem, že možno o tom môžem vedieť veľké nič, ale nechápem..prečo by mali mať dva odlišné svety? Myslím, že by sa mali o čosi viac chápať ako 14 a 24 -ročný, či? Mne to tak príde teda.
@sisooolq napr. ten 30 -tnik si už buduje kariéru - môže mať silnú túžbu po rodine a 20 tka je niekde napr. niekde v prvých ročníkoch vš - ešte má na všetko čas atd. Ale keď si veľmi dobre sadnú, tak samozrejme, že im to vydrží... Nespochybňujem žiadnu možnosť - len aby to nebolo tak, že on ju bude musieť nejakým spôsobom vychovávať - preto tá psychická vyspelosť :-S... Poznám to na sebe - ja by som mal tendenciu "vychovávať"
@james98
Aha. No, tak to máš zase pravdu, to musím uznať, o tom sa nejdem hádať.
Tak vieš, možno niekto chce vychovávať a niekto sa nechá vychovávať.
Vážne?
to že kto je starší a kto mladší na tom až tak nezáleží pokial je ten človek rozumovo vyspelí... to je hlavné.... lebo aj 30 ročný chlap/žena môže byť uplne dementný/á..
a čo sa týka toho 14 a 24 je podla mna vela... akože myslím si že do nejakých 20 rokov ked je 10 ročný vekový rozdiel je to privela... ale dajme tomu 22 a 32 je síce tiež dosť ale večšia pravdepodobnosť že už su obaja dosť zrelí ...
@sisooolq Ja to za nijako hrozné nepovažujem - a to aj preto, že ešte študujem... Pracujúci na plný úväzok riešia úplne iné problémy, a často už zabúdajú aké to bolo napr. na strednej - z toho môžu vzísť nedorozumenia, ako tu už niektorí vyššie spomínali :-S
@tommyhot
Tak si môžu platnú legislatívu strčiť do prdele, aj tak to nemajú ako zistiť, pokiaľ sa napríklad dcéra neposťažuje rodičom, všakže? Alebo môžu povedať, že sú kamaráti - to hádam platná legislatíva nezakazuje, však?
@james98
Tak možno áno, to ja sa zase nemôžem o tom dohadovať, keďže nie som ani na vysokej, ani nepracujem a dokonca nemám ani priateľa.
@sisooolq bez ohľadu na vekový rozdiel a na dobrovoľnosť, ak má menej ako 15 a partner sa jej dotkne, je to sexuálne zneužívanie.. druhá vec je, že zistiť by sa to nemuselo (pokiaľ by ho teda nebola nahlásiť), ale ak by napr. otehotnela, bol by trestne stíhaný
To sa ako vezme, ak sú s takým nerovným vekom obaja spokojný je to ich vec, ale napríklad absolútne nechápem vzťah 16-17 baba a 40 muž (mojej kamošky sestra taký má a môj 40 ročný foter chodí s 18) podľa mňa sú taký muži čo si hľadajú také mladé baby sú buď emocionálne nevyzretý alebo im ide iba o sex (asi si myslia že mladšia sa rýchlejšie podvolí) toť môj názor.
v 15 rokoch som začala chodiť s 25 ročným, sme spolu už skoro 2 roky a väčšinou mám z toho pocit že on je väčšie decko ako ja. taktiež ja oveľa viac než on túžim po rodine, deťoch, a podobných veciach, a absolútne vôbec nechápem čo tu väčšina ľudí rieši.
@candy36 Tvoja skúsenosť je práve o tom, že všetko je o vlastnej jedinečnosti človeka - aj keď je sociálny diskurz (a nepísané normy) úplne inde... Je to dôkaz toho, čo vravel Jung už pred 100 rokmi - "Podstatný je nakoniec len subjektívny život jedinca"...
24 ročný by so 14 ročnou nechodil lebo by išiel do basy ....mne sa pačia aj tak starší chalani ,pretože chalani v mojom veku sa správajú ako malé deti ...a to že je chalan starší ma aj iné výhody :-S
keby som stretol par kde on ma 24 a ona 14 tak tam toho j3bka vyliecim hned ! Takyto ludia to v hlave nemaju vsetko v poriadku a to maju v uvodzovkach len 24 ... co bude ked bude mat taky clovek 50 ?
pozri sa, aby si nemusela riesit tuto dilemu, je tu na to zakon. cize tvoje obavy su neopodstatnene. nine si tu na to, aby si to riesila. ja sa tiez nestaram do ludi, ktori ako spolu chodia. ja som v 14 chodila max so 16 rocnym a v pohode. mala som kamosky, co chodili s takymi starymi a ked ich to robilo stastne, tak co ja viem...uz presne neviem, ci vtedy mali 14 alebo 15, bolo to davno, ale tak, predsa len ja nepotrebujem riesit blbosti. na to su tu pravnici, rodinni prislusnici tych bab etc...
vek je len číslo.. ide o to čo má ten človek v hlave.. ja som si napríkald prekvapujúpco dobre rozumel asi tak pred dvoma rokmi s jednou 12-13 ročnou, možno aj viac ako s niekym starším...
a nie, nič medzi nami nebolo!
Mám 15 a dovolím si zareagovať na túto tému pred dvoma mesiacmi som chodila s 21-ročným a to som ešte mala 14 a bolo mi s ním strašne dobre skrátka vždy som v spoločnosti 20 a vyššie nerozumiem si s deckami v mojom veku veď aj vyzerám na viac čiže tvrdím vek je len číslo
Som staršia o rok, a je mi dobre. Veď ja si na ten ´92 aj tak nepamätám :ehm:
A asi by som nechcela výrazne staršieho muža. Poznám kopu dievčat, čo majú frajerov aj viac ako o 10 rokov starších, ale na taký veľký rozdiel som moc mladá, kebyže mám 40, stratí sa to.
Najmladšieho priateľa, čo som mala, bol odomňa mladší o mesiac. Najstarší o 17 rokov. Závisí od toho, aký konkrétne je ten človek....
Môj manžel je odomňa starší o 7 rokov.
A všeobecne - vôbec si nemyslím, že napríklad 10 rokov je veľký rozdiel. A keď sa pozerám na chlapov v mojom okolí, okrem môjho muža, názormi sa mi pozdávajú (z tých, čo poznám) niekde medzi 30-40 rokmi.
Ale závisí od toho, koľko majú "účastníci" vzťahu rokov. A samozrejme, na koľko sú vyspelí.
Ale 10 ročná s 20 ročným je prinajmenšom úchylné, zatiaľ čo 20r. baba a 30r. chalan / 30r. žena a 40r. muž už vyzerajú podľa mňa úplne normálne.
Osobne nie som za vzťahy, kde je nejaký opačný veľký vekový rozdiel (napr. Demi Moore a Ashton , ešte nejaký rok-dva sú ok, aj keď ja by som do takého vzťahu asi nešla....ale keď to tým ľuďom vyhovuje, nech majú pre mňa za mňa aj 20 ročný rozdiel To je ich vec...
25r chlapi randia so 14r deťmi len preto, že sú ľahšia korisť. nenadarmo sa vraví, že taký chlap musí byť úplný zúfalec, ktorého baby v jeho veku nechcú. A s deťmi to je raz tak... ponúkneš cukríky a už ťa majú za Boha
Ja som našťastie na staršie než som ja sám ... tak okolo 30 - 33 je moja norma
prečo by to nemalo fungovať alebo mal by to byť pedofil? ... tak naprikla si vezmem svojich rodičov žiju spolu 17 rokov a mama je od otca mladšia o 15 rokov a vyhovuje im to ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a nemyslím si že je to nejaká vada
ja som spokojná.
mladé čerstvé mäsko om nom nom. (asi by som mala povedať mrkvička, keďže mäsko nepapám ale nie je ryšavý
Ono..ako sa vezme, že je to choré. Pretože pokiaľ ten chalan je normálny, tak nechápem, čo by bolo na tom také príšerné? Síce..ako hej, 10 rokov je naozaj dosť veľký rozdiel a zvyčajne proste taký chalani chcú už toho viac a potom tie baby sa chovajú ako prijebané, ale proste pokiaľ je chalan normálny, tak prečo by to bolo zlé? Ale síce..14...ja vidím dosť veľký rozdiel keď povieš 14-ročná s 24-ročným a 16-ročná s 26-ročným, neviem prečo. Ale to je fuk.
A k tým mladším chalanom. Ako ja nechápem, čo by na tom bolo také hrozné? Proste..to nie je vada, ako napísala @ luxie, nič hrozné.
Podľa mňa vek nie je až tak podstatný, ale celkovo si viac rozumiem so staršími, vyzretejšími..
Neviem, ktokoľvek to môže byť. Veď a čo ak je tá baba pre neho ideálna? Čo ak si rozumejú, zabavia sa spolu, majú sa radi?...To akože keď má 24 rokov, tak teraz sa nemôže dotknúť baby, ktorá má menej ako osemnásť (pokiaľ to samozrejme tej babe nevadí a majú sa radi)?
V prípade, že sa jej to nepáči a že s tým nesúhlasí ona, tak v tom prípade to podľa mňa veľmi sexuálne zneužívanie nie je.
Ako..ja viem, že ja viem, že možno o tom môžem vedieť veľké nič, ale nechápem..prečo by mali mať dva odlišné svety? Myslím, že by sa mali o čosi viac chápať ako 14 a 24 -ročný, či? Mne to tak príde teda.
nejde o čísla, ale o životné obdobia... ,)
Aha. No, tak to máš zase pravdu, to musím uznať, o tom sa nejdem hádať.
Tak vieš, možno niekto chce vychovávať a niekto sa nechá vychovávať.
Vážne?
a čo sa týka toho 14 a 24 je podla mna vela... akože myslím si že do nejakých 20 rokov ked je 10 ročný vekový rozdiel je to privela... ale dajme tomu 22 a 32 je síce tiež dosť ale večšia pravdepodobnosť že už su obaja dosť zrelí ...
ale tak ktovie... každemu inak vyhovuje..
Veď ale to nie je také hrozné, nie? Podľa mňa teda.
Tak si môžu platnú legislatívu strčiť do prdele, aj tak to nemajú ako zistiť, pokiaľ sa napríklad dcéra neposťažuje rodičom, všakže? Alebo môžu povedať, že sú kamaráti - to hádam platná legislatíva nezakazuje, však?
@james98
Tak možno áno, to ja sa zase nemôžem o tom dohadovať, keďže nie som ani na vysokej, ani nepracujem a dokonca nemám ani priateľa.
Tak áno, to máš zrejme pravdu. Som si neuvedomila, že do 15 to tak platí, no nič.. Takže @tommyhot - ovi sa ospravedlňujem.
ale starsich som mala vzdy, to hej.
tak teraz mam pre zmenu o rok a pol mladsieho kazdy sa mi za to smeje a je mi najsuper
a nie, nič medzi nami nebolo!
otec mojej dcérky je o 2 roky mladšii..
a celkovo ma berú mladšii
:ehm:
A asi by som nechcela výrazne staršieho muža. Poznám kopu dievčat, čo majú frajerov aj viac ako o 10 rokov starších, ale na taký veľký rozdiel som moc mladá, kebyže mám 40, stratí sa to.
Strašíš?
Najmladšieho priateľa, čo som mala, bol odomňa mladší o mesiac. Najstarší o 17 rokov. Závisí od toho, aký konkrétne je ten človek....
Môj manžel je odomňa starší o 7 rokov.
A všeobecne - vôbec si nemyslím, že napríklad 10 rokov je veľký rozdiel. A keď sa pozerám na chlapov v mojom okolí, okrem môjho muža, názormi sa mi pozdávajú (z tých, čo poznám) niekde medzi 30-40 rokmi.
Ale závisí od toho, koľko majú "účastníci" vzťahu rokov. A samozrejme, na koľko sú vyspelí.
Ale 10 ročná s 20 ročným je prinajmenšom úchylné, zatiaľ čo 20r. baba a 30r. chalan / 30r. žena a 40r. muž už vyzerajú podľa mňa úplne normálne.
Osobne nie som za vzťahy, kde je nejaký opačný veľký vekový rozdiel (napr. Demi Moore a Ashton , ešte nejaký rok-dva sú ok, aj keď ja by som do takého vzťahu asi nešla....ale keď to tým ľuďom vyhovuje, nech majú pre mňa za mňa aj 20 ročný rozdiel To je ich vec...
Cheers! xD
Ja som našťastie na staršie než som ja sám ... tak okolo 30 - 33 je moja norma