Pojem starsi je hrozne obsirny...starsi je aj o rok starsi aj o 20 rokov starsi ale asi skor narazas na tu druhu kategoriu a v tom pripade je moja odpoved nie nesla by som
preferujem vyzretost a skusenost. cize vyzreli ludia ma pritahuju omnoho viac. aj sexualne aj racionalne eventualne duchovne. mlade masko je dobre len na sex. take experimentovanie ale na nieco dlhodobe to urcite neni vhodne
mňa raz pozval môjvychoš na intráku je mu 34 a bolo to super, lebo ma pozval do nóbl reštaurácie, bol milý a galantný a vôbec si nedovoloval a stále sa tak krásne usmieval
myslim ze ten vek by bol posledna vec ktoru by som riesila keby ma niekam pozval ale ak by ma zavolal na obed to by som sla najest sa zadara ak by nebol uplne mimo
ha by som v pohode sla niekam s niekym kto je o 10 rokov starsi a velmi rada dokonca teda podla toho kto by to bol .... mam kamarata co je starsi o 13 rokov a kludne by som s nim niekam sla
Išla. Teda záležalo by na tom, ako dobre ho poznám, o takých 10 rokov je to v pohode podľa mňa.
A poznám konkrétne jedného o 30 rokov staršieho, s ktorým by som išla velice rada. Ako osobne, žiadna celebrita.
Nie, počkať, nechápte ma zle, on je len strašný sympoš
starší muž je v mojom ponímaní 35+ vzhľadom na môj vek. nie, nešla by som. maximálna prípustná hranica je pre mňa momentálne 6 rokov, drvivá väčšina starších chlapov to potom vníma, že si narazili žabku, ktorú treba usmerňovať... a to neznášam. mimo to vyzerám na 15 a šediny ma neberú.
Keď sa mi to naposledy stalo, bolo to za pomerne podivných okolností, takže som odmietla. Poväčšine by som asi odmietla, pokiaľ by mi to stretnutie neponúkalo niečo pracovne informačne výhodné - ak by samozrejme išlo len o idenie na kávu/pracovno-informačnú večeru.
Ak by malo ísť o niečo vzťahovité, vzťahujú sa na neho podmienky ako na hociktorého iného muža. A do one-night-stand alebo vydržiavania si ma by som nešla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A poznám konkrétne jedného o 30 rokov staršieho, s ktorým by som išla velice rada. Ako osobne, žiadna celebrita.
Nie, počkať, nechápte ma zle, on je len strašný sympoš
inak dievka ak mas 14, to sa inak vnima ak ta pozval 25 rocny a pod, ako ked 21-22rocnu pozve 28-30 rocny
ale ak by to bolo jedno stretnutie sla by som len tak zo srandy
Ak by malo ísť o niečo vzťahovité, vzťahujú sa na neho podmienky ako na hociktorého iného muža. A do one-night-stand alebo vydržiavania si ma by som nešla.