Sex očakávaj čo iné. Čo by mohol chcieť chlap čo už chodí do roboty od školačky. Teda pokiaľ chodí ešte na VŠ a platia mu to rodičia a cíti sa ako puberťák tak možno sa chce prechádzať a držať za ručičky...
@coock no pockaj .. ja mam 26, necitim sa ako pubertiak, neplatia ma rodicia a nemam problem sa prechadzat a drzat za rucicky .. ludia niekedy podcenuju male veci ..
Co asi? To, ze s tebou chce ist von Od patnastich som chodila s o 10 rokov starsim chlapom, drzali sme sa za ruky, sex bol po roku aj napriek tomu, ze u nas doma spaval uz asi tristvrte roka predtym. Normalka, pohoda, nikto nic neriesil.
@diehard ja som trochu iný priznávam... napr neviem vyjadrovať city a také držanie za ruky atd mi prišlo v pohode naposledy možno v 15... tak prepáč ak som ťa tým nejak urazil alebo niečo.
pre teba je to normálne a pohode ale na jeho mieste by som sa citil fakt prijebane....ako pre mna osobne je vek fakt len číslo a mam fpici vekove rozdiely,ale ti ludia musia mat podobné priority a byt v podobnych zivotnych častiach ....a stredoškoláčka nevybúrená a dospelý muž ktorý by uz mal pracovat fakt nie je rovnaká zivotna etapa
Neviem, ja som radšej nech to má 18násť aspoň, ale na druhej strane aj 16, 17 môže byť min. fyzicky ak nie aj psychicky vyspelejšia na úrovni nejakej 20-22 ročnej v závislosti od prostredia v ktorom žila...
Myslim si ze je to prilis velky rozdiel (keby to bolo 26 a 33 tak to je ine)
Neviem, ci mozete mat spolocne zaujmy, decka v tvojom veku maju ine problemy ako ludia v mojom
Akoze za pokus nic nedas ale keby si bola moja dcera tak ta odhovaram
ach ludia mozno ste ju odradili od celozivotneho partnera zas to ze je starsi neznamena ze nemozu mat nic spolocne ci vy uz kompletne poznate jeho a jej zaujmy , povahu a vsetko ostatne ?
Ale ty si cely celozivotny partner... vravia iba svoj nazor a ano to ze je starsi neznamena ze snim nic nemozem mat aj ked to bude mozno blbe takze za skusku nic hadam nedam a potom vam mozno napisem ako to dopadlo
jeeezis zas tieto reakcie. a ty tiez asi nemas svoju hlavu, ze jo? pokial pojdete na nejake verejne miesto, nevidim problem. ja som svojho casu v 16tich sla von s 26rocnym a bol z toho 5rocny vazny vztah. presne ako pise @7.
sak von mozes ist aj s 50 rocnym otazka je co od toho ocakvate a co sa rozdielu tyka...ak by som si teraz hladal frajerku tak by som si hladal o 6-8rokov mladsiu...viac nie lebo to uz by bola pre mna decko rozumovo....ale takto vidim ze ked som len o dva aj nieco roka starsi tak proste to nestaci ...ona by chcela rodinu uz ja by som este radsej cestoval a venoval sa praci viac atd...proste na dieta uz ma svoj vek, ale proste este nemam pocit ze by som ho chcel teraz hned.... ale toto ber zase s rezervou ty mas 16 ..to tych frajerov este pomenis
a bol by pedofil, keby mal 25 a ona 18? dopiče, vaše názory. tak ak sa správa na úrovni pubertiaka, tak možno ani vekový rozdiel nevadí, každopádne nečakaj, že sa bude s tebou chcieť len rozprávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Neviem, ci mozete mat spolocne zaujmy, decka v tvojom veku maju ine problemy ako ludia v mojom
Akoze za pokus nic nedas ale keby si bola moja dcera tak ta odhovaram