Mám staršiu sestru ktorá mi robí naprieky . Napr : kupim si niečo nove a musim si to schovat lebo by mi to zobrala , vymysla si na mna rozne blbosti aby rodicia po mne kricali a rovnako tak mi bere aj peniaze a ostatne veci .. CO MAM ROBIT ?
no s mladšími to tiež nie je med lízať, môj brat 14 ročný mi všetko požere, takže pred ním musím skrývať najmä jedlo, no ja ti neviem... . a baj d vej je ešte otrasný PC maniak a gambler, tak sa sem dostanem raz za deň tak na 15-30 minút a tiež neviem, ako to riešiť
Skús jej to robiť aj ty, aby zistila aké to je. Hovoríš že je staršia, neviem o koľko, ale ak aj napríklad iba o 2 roky, tak je veľká pravdepodobnosť že sa to môže veľmi rýchlo zlepšiť, už by pomaly mala dostať aj "rozum" alebo si nájde frajera a ty ju už nebudeš zaujímať.
@5 nechcem ju urážať, je to tvoja sestra, ale podľa mňa je úplne blbá,sa správa ako decko.
Som ešte nepočula, aby takéto veci robil niekto kto má 17 rokov, je to typické pre malé deti, ktoré nedokážu prijať to, že mama má aj druhé dieťa, nie pre skoro dospelú ženu.
kupuj si škaredé veci a zvyšné peniaze prepi/predroguj...nebude nosiť tvoje veci, nebude ti brať peniaze...a keď budú po tebe hučať rodičia bude ti to jedno lebo budeš niekde v oblakoch...
Snaž udržať svoju osobnosť nad vecou. Skús jej dať nejakým spôsobom pocítiť, kde je ona a kde ty. Pokiaľ nevieš akým, pokús sa aj falošným, fiktívnym...
to poznam velmi dobre, mam presne taku a cela rodina uz z nej sedivie...
ale vies, nikdy nemozes vediet, co ti prave vtedy zoberie a skryt vsetko neide mne pomaha, ked na nu vzdy nakricim, ale poriadne, ona sa potom hra na urazenu a par dni je pokoj
musis to proste zo seba dostat a nezmaknut pri jej psom pohlade alebo jej zacni brat veci aj ty aky pozicaj, taky vrat...
a co sa tyka toho, ze zaplieta aj rodicov, musis nieco najst, cim je budes drzat v sachu, napr. ze v izbe ma travu, alebo si ju videla ako fajcila na okne nieco sa urcite najde, hociaka blbost...
jak fajne, ze nemam surodencov.. a keby sa nahodou mama rozhodla este jedno male mat, tak kym to vyrastie na aspon takeho mensieho hajzlika uz budem z domu davno het.. a ked nie, tak si svoje veci budem branit ohnom a zelezom!
tak ja mam tiez strsiu segru a ma ku vsetkemu rpipomienku a ked jej neico poviem zjape jak jebla po mne a potom mi nadavaju ez co zas rypem do enj abo podobnne,ale keby mi bere prachy a oblecenie ju vazne zabijem tak to povedz vasim,viem ze to asi neni bohvieka rada ale aby ti brala peniaze,abo jej neico povedz boze riadne jej vynadaj zato,to co si co ma dovolovat brat ti tvoje peniaze a veci ,alebo jej zober aj ty ,znic jej nieco a rob jej napriekyi dokym nepochopi ze si nemoze dovolovat na teba sice ja niesom clovek co sa rad pomsti niekomu a robi mu zle ,ale tak nevim mozno to pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Skús jej to robiť aj ty, aby zistila aké to je. Hovoríš že je staršia, neviem o koľko, ale ak aj napríklad iba o 2 roky, tak je veľká pravdepodobnosť že sa to môže veľmi rýchlo zlepšiť, už by pomaly mala dostať aj "rozum" alebo si nájde frajera a ty ju už nebudeš zaujímať.
Som ešte nepočula, aby takéto veci robil niekto kto má 17 rokov, je to typické pre malé deti, ktoré nedokážu prijať to, že mama má aj druhé dieťa, nie pre skoro dospelú ženu.
taketo problemy vam nezavidim
kupuj si škaredé veci a zvyšné peniaze prepi/predroguj...nebude nosiť tvoje veci, nebude ti brať peniaze...a keď budú po tebe hučať rodičia bude ti to jedno lebo budeš niekde v oblakoch...
ale vies, nikdy nemozes vediet, co ti prave vtedy zoberie a skryt vsetko neide mne pomaha, ked na nu vzdy nakricim, ale poriadne, ona sa potom hra na urazenu a par dni je pokoj
musis to proste zo seba dostat a nezmaknut pri jej psom pohlade alebo jej zacni brat veci aj ty aky pozicaj, taky vrat...
a co sa tyka toho, ze zaplieta aj rodicov, musis nieco najst, cim je budes drzat v sachu, napr. ze v izbe ma travu, alebo si ju videla ako fajcila na okne nieco sa urcite najde, hociaka blbost...
vela stastia, viem co prezivas
už som rozmýšľala nad tým, že si kúpim kladku na skriňu... aj keby to malo blbo vyzerať, ale bolo by to účinné...
a najlepšie je, keď sa robí, že sa nič nedeje... to ma vie vytočiť do nepríčetnosti