Dnes som sa dozvedel, že vôbec ešte existujú cigarety bez filtra, sú to české žlté startky. Určite túto značku poznáte, u nás v akždej normálnej trafike tie klasické Startky dostať, tie modré s červeným nápisom, ťažké v tvrdej krabičke, ale zaujímalo by m
bez filtra existujú mimo iné napríklad aj Camelky. proste nie sú len Startky. a na Startky musí byť človek fakt zvyknutý, aby mu chutili. a to nehovorím o bezfiltrových cigaretách.
@grietusha no aj tie camelky vyzeraju super, ale to už vobec neviem kde by som zohnal mne startky chutia, a fajčil som aj bez filtra, stalo sa par krat že sa mi zlomil, to aspoň človek vie že fajčí, a nemusí fajčiť jednu za druhou, lebo je to silnejšie
@flussica jeto také nezvyklé, zaujímavé, štýlové, chcel by som to niekde zohnať, aj ked samozrejme určite by som nechcel fajčiť trvalo bezfiltrové,
@grietusha ale hej, len som sa docela bál že tam žiadne vyvrcholenie nepríde a minútu svojho života strávim pozeraním sa na nejakého vyzliekajúceho sa chlapa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@flussica jeto také nezvyklé, zaujímavé, štýlové, chcel by som to niekde zohnať, aj ked samozrejme určite by som nechcel fajčiť trvalo bezfiltrové,
@4 stojá 2,50, dlhé aj krátke