Aj vam sa obcas stava ze mate den blbec ? ze sa vam obsolutne nic nedari a podobe ? A mate take obdobie ze by sa to dalo nazvat ze totalne stale 24/7 den blbec a furt trva a trva ?
Nemame nejake rady alebo nieco proste ja uz neviem nic sa ne
hej, nedávno som mala taký, spadla som (rozbité koleno, roztrhnuté rifle), autobusár bol debil, pricvakla som si prst do stroja (krvácanie) a aj šéfka bola krava...
ja mávam dakedy dni keď sa mi nič nechce, nič ma nebaví, nad ničím som sa nezasmiala a nudím sa hoci mám čo robiť ale nejdem to robiť... ale vtedy si poviem že je to proste len dnes a naozaj ďalší deň už mám lepšiu náladu, takže taký stav mám stále len jednotlivé dni
a dakedy mávam tiež dni, kedy mi všetko padá z ruky, alebo keď všetko popletiem alebo včera som mala taký deň, že som nevydržala ani 2 min na zadku ale hovorím, trvá to len pár dní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
na to žiadna rada neexistuje
mať takých dní viac asi ma zrazí auto
a dakedy mávam tiež dni, kedy mi všetko padá z ruky, alebo keď všetko popletiem alebo včera som mala taký deň, že som nevydržala ani 2 min na zadku ale hovorím, trvá to len pár dní
velmi zjdenodusene- myslis pozitivne, vtedy sa ti dari
myslis negativne, pritahujes smolu