@stephan dalo by sa polemizovať o tom, či už je tak frekventované sprchovanie tak zdravé, ako rozmedzí 1-2x za deň. V tedy sa až prílišne vysušuje pokožka teľa a znižuje faktor PH. Síce, použitím sprchovacích gelov/mliek sa toto znižuje, ale i tak.
INAK ABY STE VEDELI...
SPRCHOVANIE je úžasné v tom, že špina hneď odchádza,
a KÚPANIE? to akoby ste sa vo vlastných sračkách kúpali, je to nehygienické a je to nahovno
Mno každý večer treba hygiena je hygiena No niekedy aj častejšie..najmä v lete v horúčavách taká ľadová sprcha to je úžasné...inak..kúpeľ je prospešný...@stephan veď pred kúpeľom sa najprv osprchuj a potom sa už môžeš máčať v čistom nie?
Plná vaňa horúcej vody s nejakou bylinkovou penou...pritlmené svetlá a mp3...nádhera!!
@0majlo0 počuj,ja chceeeeem vaňu,chceeem sa kúpať, viem že je to úžasný pocit rozliať sa vo vani a plávať tam s gumenými kačičkami. Aj ja chcem,ale mame sprchovy kut,bo je malo miesta a to je nahovno
@0majlo0 ani nie,len prave mi povedal ze som na posmech,tak ma tak napadlo,ze asi na tom nieco bude...zamyslel som sa a presla ma chut vystavovat sa..ale ked si dam čokoladu,možno sa to napravi a opät ma to bude bavit,uvidim
@0majlo0 Elvíra nie je Stephan, tie osoby sa v ničom nezhodujú a preto ma to vôbec netankuje Elvíra sa len vďaka mne priihovárala svetu a tým to končí. Mám iPod a to je hlavné si myslím Ďakujem tete Elvíre a Stephanovi na wecku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ale prakticky (skoro) kazde rano + obcas aj neskor podla toho co v ten den robim
Alebo som to ja znova nepochopila
@0majlo0 pozná uzivatela @stephan tak dobre, ze je to super... všetky nezadané píšte @0majlo0 pretože je užasny pocit sprchovat a kúpať sa s niekým
SPRCHOVANIE je úžasné v tom, že špina hneď odchádza,
a KÚPANIE? to akoby ste sa vo vlastných sračkách kúpali, je to nehygienické a je to nahovno
inak sa sprchujem podla potreby a zalezi od sportu
raz denne, večer, nech si nezasmradím posteľ
Plná vaňa horúcej vody s nejakou bylinkovou penou...pritlmené svetlá a mp3...nádhera!!
Sak tam maju male deti,ktoré tam chčia...FÚUUUUUUUUUUUUUUUJ
to je nechutné.
ta hanba, takto hovorit o stephanovi a diktovat mu co ma robit...
Ďakujem všem účinkujúcim
» tv.birdz.sk/telka/stephan/p...