Cute vsetci,co sa tento rok morite so statnicami. Aj vam sa obcas zda,ze sa musite naucit nekonecne mnozstvo veci, ktore su vam v praktickom zivote nanic? A co taky profesor, resp.profesorka, kt.vam povedia na poslednej skuske: J emi luto,ale na statnice
jasne ze sa musis naucit veci co su ti v praktickom zivote na houby. co riesis? keby kazdy sa ucil len to co chce a potrebuje asi by toho bolo aj malo . je to sice odveci, no pride, naucis a odide. mozno tebe sa niektore veci zdaju odveci, no niekomu to mozno pomoze ak ti profesor povie ze ta nepusti na statnice v maji ale az v auguste tak to naserie. treba to nejak zjednat aby ta pustil a je. treba byt asertivny haha. a ta posledna tvoja veta nema chybu a skusky na druhy stupen neriesim riesim akurat nekrestanske mnozstvo papierov v angline a v rustine co v maji mam recitovat a som zufala tolko k teme.
Takto je asi na kazdej skole. Apon co som si porovnaval nejake predmety s kamaratom co chodi na inu skolu tak mi s toho vyslo ze my sa vlastne ucime nieco co nam nikdy nebude treba (teda ak nechcem ostat ucit na vysokej skole, kto by uz len odomna chcel aby som mu pocital odsutp signalu od sumu a oni brali veci zamerane viac na prakticke... (teda aspon nieco bude vediet ak skonci skolu). No a statnice ... mame sylabus ktory nam je uz par asi druhy rok malo platny (lebo predsa prefesor sa moze na statniciach pytat co sa mu zachce), a po novom niekto vyhlasil ze ich nezaujima kvantita ale kvalita. (takze statnice spravia len fakt dobri. Aspon,ze nemusime robit prijimacky na druhy stupen studia na VS ale beru automaticky kazdeho kto si poda prihlasku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty