Status trapy ta tak tava? Skor by shom hodnotil ako ta eru iny ludia do p*ci. takto ma rozculit k noci. Nepodstatne, ze mas vela priatelov. nepoctatne ze mas fotky. nepodstatne, ze sa viac krat prihlasis, podstatne je ako casto sa vyjdarujes, ci blogujes. ide o to v tomasovom blogu nadjes vsetky podmienky.
nepotrebujem tu komentare ako pr cikam neobohacuje mato ..a forum je na to aby sa radilo..ano sere ma to ze nemam status lebo sa tru snazim byt co najdlhsie a co najviac sa venovat birdzu leboje to elitna stranka a nieje ako pokec a ani nechcem aby taka bola.., tak preco sa nespytat ked je tu vraj tolko dobtych ludi co ti pomozu ..no vedela som ze vacsina si robi iba zjeby
Patrisha cudujes sa? ked si tu tak dlho. tak by si vedela, o co sa jedna a ako sa to vsetko robi. redakcia ti urcite musela poslat clanok ako je to o tych statuscho. nie je to jedno ci je ci nie je? najprv bolo top 100 potom sa to zrusilo. lebo bolo vela ludi ktory neznieslo to, ze nie su ako ty druhy, teraz aj toto. Podla mna by sa to malo zruist a bol by s toho svaty pokoj. na co mi je to, ci som hviezda alebo megahviedza alebo co ja viem. dolezite je autorka to, ako ta beru tyto ludia tunak.
a toto tu uz inak bolo si myslim takze neviem preco by ta nemali za to zdrbat, pozri si to tam bolo to vysvetlovae viac krat. bolo to bud v rubrike Co ma nastalo, birdz a jeho svet alebo ostatne ine temy
Pod statusom mas co tu pribudlo nie????? tukni prosim ta do toho a bud pozornejsia ked uz tak pozeras na ten status ako do toho tuknes info o tom vsetkom
Petulca: bazmeg tu sa clovek ani spuytat nemoze ... ma to zaujimalo a ?? teraz kazdy debil pride kuknut a namiesto rady mi tu napise ako som ja pica a newem co ??? hm...??? piast to aj wam ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Status trapy ta tak tava? Skor by shom hodnotil ako ta eru iny ludia do p*ci. takto ma rozculit k noci. Nepodstatne, ze mas vela priatelov. nepoctatne ze mas fotky. nepodstatne, ze sa viac krat prihlasis, podstatne je ako casto sa vyjdarujes, ci blogujes. ide o to v tomasovom blogu nadjes vsetky podmienky.
Jaj to sa vlastne neda byt ako Marek zabudla som
Birdz je elitna stranka... ja som to uz davno tusila... tu je to cierne na bielom...
a toto tu uz inak bolo si myslim takze neviem preco by ta nemali za to zdrbat, pozri si to tam bolo to vysvetlovae viac krat. bolo to bud v rubrike Co ma nastalo, birdz a jeho svet alebo ostatne ine temy
No a co, ze deti po celom svete hladuju..... ved sa stavaju aj horsie veci... napr., niekto ma status len NA DOBREJ CESTE!!!
da sa aj klesnut??