Drahý bratia a sestry, stáva sa Vám často že vaša priateľka/priateľ alebo frajerka/frajer alebo manželka/manžel Vám nadávajú za to že keď idete po ulici a oproti Vám ide pohľadnejší človek....a Vy mu čumíte a obdivujete jeho /toho pohľadnejšieho človeka/
nestáva. stáva(lo) sa mi také, že priateľka upozornila že "dobré kozy má, čo?", na čo ja "hm? fakt? ani som si nevšimol, počkaj, pozriem... hej, celkom sa dajú"
alebo že na nejakého chlapa zahlásila "toho by som si dala", a ja som potom hádal že kvôli čomu konkrétne. prípad kedy som ja na nejakého poukázal si nepamätám, ale mám pocit že také sa asi tiež niekedy stalo, keď som videl nejakého o ktorom som si myslel že by sa jej mohol páčiť. ale asi častejšie som ju len povzbudzoval/prehováral nech si ide zaflirtovať s tými o ktorých ona povedala že sú pekní
no, môj chalan sa pozrie a vždy mi potm povie že som krajšia, jeho, mám lepší zadok , prsia ako ona a tak dalej...ja ked sa už aj otočím za iným chalanom, tka musí mať dlhé vlasy, lebo len tie obzerám na iných, paradoxne môj chalan má kratšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo že na nejakého chlapa zahlásila "toho by som si dala", a ja som potom hádal že kvôli čomu konkrétne. prípad kedy som ja na nejakého poukázal si nepamätám, ale mám pocit že také sa asi tiež niekedy stalo, keď som videl nejakého o ktorom som si myslel že by sa jej mohol páčiť. ale asi častejšie som ju len povzbudzoval/prehováral nech si ide zaflirtovať s tými o ktorých ona povedala že sú pekní
preto nemám rada leto , no nie len preto
no nie je to príjemné, ja to tiež nerobím, ako nie, že robím, že som slepá, ale ta nečumím
no, môj chalan sa pozrie a vždy mi potm povie že som krajšia, jeho, mám lepší zadok , prsia ako ona a tak dalej...ja ked sa už aj otočím za iným chalanom, tka musí mať dlhé vlasy, lebo len tie obzerám na iných, paradoxne môj chalan má kratšie