Mne sa to stava iba pri jednom cloveku - nasej anglictinarke. Inak som koncentrovana vzdy. Vazim si rozhovorov s ludmi a zaujimavych informacii a v pripade, ze ma nieco nebavi, to dam najavo ihned, aby sme nepokracovali v niecom, co by mohlo moju koncentraciu zlomit - ak sa to da.
Ale inak, hoci sa vzdy snazim naozaj pocuvat, stava sa mi velmi casto, ze v nasledovnej minute uz zabudnem, co mi bolo povedane . Najvacsi dopad to malo, ked mi ucitelka na husliach hlasila zmenu terminu, kedy mam prist. Aj som pocuvala, aj som kyvala hlavou, ze rozumiem, ale po par minutach som sa zamyslela a uz len: "kedy to mam vlastne prist?"
Stáva sa mi to v poslednom čase až príliš často napríklad idem na nákup, bolo mi presne povedané čo mám doniesť a v obchode som sa bezradne pozerala, čo to vlastne chcem... alebo rozprávam sa s niekým a hovorí mi nejakú prupovídku čo sa mu kedy stalo, alebo sa sťažuje a odrazu bum! čaká odomňa nejakú odozvu a ja neviem o čom mi to vlastne hovoril.
a to nemusím vtedy v hlave ani nad ničím premýšlať, proste odrazu vypnem
áno často ale nwm prečo ale vždy vtedy veci robím automaticky tak že odpovadám na všetky otázky ako by som odpovedal normálne ale ani o tom nwm aj pracujem normálne ale nwnímam to a to len ked ma dačo nudí abo som nad dačím zamyslený abo sa sústredujem na dačo iné.
ale najväčšia sranda je že: vtedy mi všetko parádne vychádza a všetkko parádne dopadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Alebo mám na rozmýšľanie inú, lepšiu tému
Mne sa to stava iba pri jednom cloveku - nasej anglictinarke. Inak som koncentrovana vzdy. Vazim si rozhovorov s ludmi a zaujimavych informacii a v pripade, ze ma nieco nebavi, to dam najavo ihned, aby sme nepokracovali v niecom, co by mohlo moju koncentraciu zlomit - ak sa to da.
po zaznení výstrelu nááám
môžte nechať projektily!
a to nemusím vtedy v hlave ani nad ničím premýšlať, proste odrazu vypnem
ale najväčšia sranda je že: vtedy mi všetko parádne vychádza a všetkko parádne dopadne