no už som si zvykla že keď sa dohodnem veľa dní dopredu tak sa treba priebežne uisťovať že to platí. veľakrát som napriek tomu, že ma postupne prechádzala chuť, príp. sa nahromadili iné veci, stále počítala s niečím dávno dohodnutým a potom tesne predtým zistila že ten druhý o tom už ani nevie.
Nikdy sa mi nestalo, že by ma niekto o*ebal, väčšinou im do toho niečo vošlo, tak vtedy sa nahnevám, ale keby sa mi to stalo, tak by som dotyčného roztrhla na dva kúsky... (ach)
áno! ale najčastejšie býva, že si vypnú mobily a tvária sa, že neexistujú ...
sto krát, už niekoľko väčších vecí (aj menších) sa kvôli tomu zrušilo, asi raz sa to však vydarilo (i keď pravdaže to isté spravili) ale nakoniec prišli do kina
@coquette ale niekedy sa to neda.. a ked sa potrebujem s tym clovekom stretnut, tak to planujem aspon tyzden-dva dopredu, aby to na 100% vyslo, aby uz nemal iny plan...
@amikadze no ale myslim to tak, ze su ludia co sa slubia.. a nedaju vediet ani na poslednu chvilu.. a potom clovek caka co ja viem v kaviarni jak debil a ked vola dotycnemu a ten mu povie.. jaj vies co, isiel som do kina...
a z mojho pohladu si musim naplanovat veci max. den vopred..
a co je este horsie,tak to je ,ze ked uz som dohodnuty s niekym tak mi da vediet prave vtedy ked uz som na mieste stretnutia...co ma neskutocne vytaca...
@coquette tak ma napadlo.. ze ked su taki ojebavaci.. tak by bolo dobre ich ojebat... ze potrebujem sa stretnut, vtedy a vtedy.. mam pre teba nieco... a zo zvedavosti vacsina ludi pride
@interrupcio jasné, najlešpšie vyhral som balík chcem sa s tebou rozdeliť kedže sme sa 10 rokov nestretli lebo si nemohol ja sa priznám že ja mám tiež problém to dodržiavať a preto sa radšej dohadujem v ten den lebo to ludí vytáča, ale ja proste nikdy neplánujem neviem čo príde a tak.
Nevadí mi ak niekto občas niečo zruší a odvolá, ale ak to robí niekto pravidelne, tak mám jasno, že tá osoba o mňa nestojí a nie som pre ňu až tak dôležitá. Takže sa prestávam vcirať a končím s volaním von.
mne sa s jednou "kamarátkou" asi 5x stalo to, že sme boli dohodnuté že pôjdeme von, presný čas aj miesto kde sa stretneme.. ja som sa samozrejme vychystala, prišla a čakala ako sprostá.. a ona mi až pekných pár minút po tom, čo sme sa mali stretnúť napísala, že nie je doma a nemôže prísť.. pritom už dlho predtým vedela že to nestihne.. prípadne mi napísala dve hodiny po tom, že ju rodičia nepustili z domu a nemohla sa mi dovolať tak som sa na ňu vysrala a kedykoľvek chcela ísť so mnou von, nemala som zas čas ja, nepotrebujem strácať čas s niekým ako ona
nenavidim, ked predo mna niekto, koho vidim raz za rok uprednostni partnera, s kym je kazdy bozi den a povie miv10 minut predtym, ze nikam ist nemoze lebo mama nepusti, pritom tomu cloveku len robi vycitky ten partner, aby so mnou nikam nesiel. a toto vobec nie je konkretny priklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Nesprávni ľudia v okolí ...
A preto radšej nesľubovať, neplánovať, ale sa rozhodovať spontánne v daný moment.
Ideš von?
Jasné!
Pôjdeš von zajtra?
Kašlem ti.
lebo všetko sľúbim a potom ruším
aj nás, ktorí to rušíme, to bolí
sto krát, už niekoľko väčších vecí (aj menších) sa kvôli tomu zrušilo, asi raz sa to však vydarilo (i keď pravdaže to isté spravili) ale nakoniec prišli do kina
a z mojho pohladu si musim naplanovat veci max. den vopred..
a co je este horsie,tak to je ,ze ked uz som dohodnuty s niekym tak mi da vediet prave vtedy ked uz som na mieste stretnutia...co ma neskutocne vytaca...
@orfea2 ze? uplne zle to je! abo ked dakto meska dakam vecne