Mal som. Najprv som mal kopu pirátov a potom prišli Lego Star Wars. Najradšej som mal Darth Maulov Sith Infiltrator.
Vždy som ale chcel nejaký Lego hrad. Hold, asi si ho kúpim, až budem veľký. Nie deťom, ale sebe. Nechcel by som ho deťom brať, aby som sa mohol hrať. Toto leto som vytiahol všetko Lego a staval som a staval - stále to má kúzlo.
Cheva aj lego. Prve bola cisterna s benzinom. Lego si kupujem doteraz, ak mam dost penazi nazvys. A zbieram tiez tie serie lego minifigures. Ale vacsinou tak raz do tyzdna zajdem do dracika a obzeram si vsetke krabice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale na Orave nemáme také rôzne jak vy
ale bratranci mali leg a stavali sme si domčeky záhradky autíčka
Vždy som ale chcel nejaký Lego hrad. Hold, asi si ho kúpim, až budem veľký. Nie deťom, ale sebe. Nechcel by som ho deťom brať, aby som sa mohol hrať. Toto leto som vytiahol všetko Lego a staval som a staval - stále to má kúzlo.
sladka nostalgia...
Moje najkrajšie lego s mačičkami! ^^
vlastne je to bratove lego, ale hrávala som sa s ním aj ja .
máme jedno také staršie, čo sú také veľké tie... kocky, alebo ako nazvať, proste tie kúsky lega aj panáčikovia sú väčší.
a potom aj normálne.
óch, ako rada by som sa s ním teraz pohrala .
ale neviem, kde je .
ale vsetky kocky som mal pomiesane a staval som si vlastne budovy
polovica kociek sa mi stratila, takže moje domy boli dosť úbohé
A najviac sa mi páči kolekcia Lego City.
Toľko zábavy bolo z toho Domčeky som skladal