neuveriteľne imbecilný nápad a imbecilná stávka...
Ja som schudol 22 kg za cca 6 mesiacov; dá sa schudnúť 20 kg aj za tých 30 dní - nenapíšem ti ako, len ti poradím, vykašli sa na to, ak nechceš mať vážne zdr. problémy alebo ak nechceš, aby tvoje chudnutie skončilo fatálne. Môže to skončiť aj tak, že tých 200 € bude tak akurát na tvoju truhlu...
" ty si debil" bolo prve co mi napadlo, prepac to v jakom si bol preboha stave ked si sa o toto stavil? 200 eur?? dufam ze si nebol poriadne pri zmysloch, ved na taku vysku je 50 kg malinko aj pre babu, nehovoriac o tom ze to chces stihnut za mesiac si doseres zdravie jak nic ale tak teda drzim palce, jedina cesta bude asi len hladovka.. ale nastuduj si jak potom dopadnes a dufam (a predpokladam ) ze toto je cele fejk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
.. inak asi nie
alebo prestaň jesť
Už si nespomínam presný názov, nájdeš to po chvíľke hľadania na googli, bola to nejaká časť rozbušiek...
Naozaj ale neodporúčam, za tie peniaze to nestojí...
Ehm, prípadne si nech urezať nohy, budeš o pár kilo ľahší
ale vela stastia v chudnuti..
neuveriteľne imbecilný nápad a imbecilná stávka...
Ja som schudol 22 kg za cca 6 mesiacov; dá sa schudnúť 20 kg aj za tých 30 dní - nenapíšem ti ako, len ti poradím, vykašli sa na to, ak nechceš mať vážne zdr. problémy alebo ak nechceš, aby tvoje chudnutie skončilo fatálne. Môže to skončiť aj tak, že tých 200 € bude tak akurát na tvoju truhlu...
Takze bud prestan jest a trp alebo prestan jest a fetuj alebo si odrez obe nohy (aleho vhodnu kombinaciu koncatin,kt vaha dava sucet 20)