ja ked som zalubena ,tak normalne prestavam uvazovat ...lebo v mojej mysli je len ten MOJ vysnivany citim sa akoby som lietala v oblakoch ,vsetko vidim v krajsich farbach ...cely svet aj ludia sa mi zdaju lepsi ..ja sama sa stavam lepsou ......laska nas meni kazdeho a myslim ,ze len k lepsiemu .....laska dava pocit stastia
Ked som bol s NOU, tak som lietal... bol som v nebi...citil som krasny hrejivy pocit v hrudi, tesil som sa na kazdu jednu sekundu s nou, ONA davala mojmu zivotu zmysel. Pre nu SOM schopny obetovat COKOLVEK.
uzasny pocit. ked som s nim, tak vychutnavam kazdu chvilku a nechcem, aby to skoncilo. mam velmi dobru naladu, uvedomujem si, ze by som prenho urobila cokolvek na svete. nerada sa lucim a neviem sa dockat, kedy sa ozve, zatelefonuje, alebo napise nieco na nete. vzdy si vsimam vsetko co sa tyka jeho osoby a som velmi stastna, ak je aj on. velmi citlivo reagujem na kazdy jeho pohlad, alebo ton hlasu... nerobi mi problem flaknut skolu tri dni vkuse, ak je doma a potom zhanat ospravedlnenky a hladat vyhovorky pre triedneho. a nikdy nelutujem ani jeden jediny okamih, kym som s nim. ak s nim niesom, tak som vzdy nespokojna, nervozna a neviem sa dockat, kedy ho zasa uvidim. citim, že vdaka nemu sa prejavuje to najlepsie, co vo mne je. lepsie to opisat neviem
@14 zamilovanosť by som porovnala k poblázneniu,kedy si zakladáš vzťah na sympatiách vzájomných a tak....to väčšinou vydrží 2-3 mesiace možno aj kratšie ...láska ...tak tá toho vydrží veľa....tam ide už aj o dôveru,istotu,bezpečie pri človeku..atď....
kedze som este nezazila obojstrannu lasku tak moje pocity su negativne: smutok, rozmyslanie naco som vobec na svete, neustale pytanie sa preco?.. depky, plac su na kazdodennom poriadku a ked ho vidim tak sa mi rapidne zvysuje tlak a tep mam aj 2 udery za sekundu a ma to nasledok hodinove snazenie dychat normalne
A fotrovci ma asi majú radi (a keby aj hocikto), mne je to jedno, nezaujíma ma to, jedine to, že mám kde bývať, čo žrať a také, to hmotné zabezpečenie zo strany rodičov, načo iné by boli?
@malapohroma ani ja so sebou niesom spokojny,ale radšej zabijem niekoho,ako seba,si predstav že čo všetko dobre a pekne sa ti ešte može stať,a aby som sa koli niekomu zabil....ee
Mňa nikto nemiluje,možno tak mama,a nebudem sa preto trápiť,načo.
@Fxx ale ja som sa nezabila a ani nejako extra nechcem.. ako jasne niekedy to na mna dojde, ked mi velmi ublizi alebo tak, 8 hodin placem ale potom to prejde.. stale som smutna ale mam pocit ze mne sa este oplati zit.. a fakt nie som ten typ cloveka ktory by to jednoducho mal v pazi
vtedy prežívam asi najkrajšie obdobie...myslím na toho človeka stále,keď ho zbadám začnú sa mi triasť kolená,mám motýliky v brušku a vtedy je pre mňa ten najdôležitejší človek na svete...stále mám úsmev na tvári a zaoberám sa tým čo kde je, čo robí či na mňa myslí...takéto obdobie som už dávno nezažila... ale to je naozaj pre mňa niečo krásne kde prídem aj na iné myšlienky ako len na pravidelné stresy a každodenné problémy
šťastne zamilovaný (rozumej obojstranne) som ak sa dobre pamätám ešte asi ani nebol... väčšinou som mal "šťastie" na nešťastné zamilovania, avšak vždy to u mňa začínalo rovnako... lebo keď sa raz zamiluješ a si v tom stave ihneď na začiatku, tak neriešiš také veci, že či aj ten druhý to cíti rovnako alebo čo (síce toto práve som riešil, keď som sa prvýkrát zamiloval, ale potom som to už radšej prehliadal), jednoducho sa cítiš skvele... na perách a v duši máš úsmev, ktorý ti vie vyvolať aj najmenšia maličkosť ako nejaké prezvonenie, poprípade smska či keď sa prihlásiš na nejaký portál a uvidíš, že práve v tej chvíli tam je aj tá dotyčná osoba (to sú všetko veci týkajúce sa matrixu) a potom úsmev a radosť ti vie vyvolať hlavne to, keď s tou osobou aj si a keď ju vidíš hoci len na krátky okamih... jednoducho si v siedmom nebi... život sa skladá z maličkostí a rovnako sa z maličkostí aj rozkladá... čo v preklade znamená, že ak si naozaj zamilovaný a ten druhý spraví alebo povie niečo, čo ťa dokáže sklamať... tak to je už veľmi zlý stav... a ešte ak sa to aj opakuje a ten druhý si to nevie uvedomiť, tak...
Klasika..... povazujes toho cloveka za stelesnenie dokonalosti, kazdu jeho dobru vlastnost si umocnis na tretiu a zle akoby neexistovali. Mas pocit ze je viac ako ty a ze by si pre neho / pre nu spravil cokolvek na svete. Nedokazes mysliet na nic len na toho cloveka tvojim zmyslom zivota sa stane jedna jedina osoba.
To nie je vec prieskumu u kazdeho je to detoto iste intenzivnejsie/ menej intenzivne a dlhotrvacne/menej dlhotrvacne v zavislosti od toho, ako casto si s tym clovekom v kontakte, ako casto sa s nim stretavas a samozrejme..... ci tvoje city opatuje.
@Mizoyka ja svoju priatelku lubim, ale aj tak si myslim, ze to je aj ta "zamilovanost"... lebo stale sa mi paci, stale sa mi rozbusi srdce ked som s nou, vychutnavam si kazdy okamih straveny s nou, a pocitam sekundy do nasho dalsieho stretnutia...
zamilovanie sa (platonické) nazývam namotaním sa.. a začínam neznášať keď sa na niekoho namotám, furt mi hlodá v mysli, človek potom nemôže racionálne o ničom inom rozmýšľať, je totálne manipulovaný tou osobou, posadnutý, furt len na ňu myslí... mňa osobne tento stav vytáča, hnevá ma, keď sa mi takto vie niekto nabúrať do systému.. a to bývam platonicky zamilovaná fakt že často..
reálna zamilovanosť (obojstranná)? fú neviem..to opísať.. je to pekné mno
Keď som zamilovaná tak myslím stále len na neho, počítam sekundy, kedy ho uvidím ...V stave čerstvej zamilovanosti sa mi nikdy nepodarí, čo navarím ... osladím mäso, zabudnem dať vajcia do koláča a také bludy ... a som strašne milá ku všetkým ... ale to len fakt ,keď sa fest zaľúbim
majúú klakpky na ocčiach aj ušiach cítia sa šťastnými že niečo na tomto svete im dáva nádej pocit ten že myslia na tu danúú osobu a ona na váás vtedy je prevás všetko len hračka nič nieje ťažké aj keĎ si poviete že to nezvládnete ale hádajte ta druhá osoba vás podporíí krásne cítite ako sa akoby ste lietali voblakoch akoby sa vzdcuh lepšie dýchal akoby svet bol znov akrajjšííí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
môj názor,možno nesprávny,možno správny
@13 Hovadina.
a ak od nikoho necitis lasku.. nemas potom pocit ze si zbytocna? aspon od priatelov by mala byt..
To aby som sa išiel zabiť..
@Fxx ved ja mam furt taku chut ale vzdy si poviem ze ete pockam..
@Fxx to by som so sebou nedokazala byt spokojna radsej budem troska ktora raz mozno najde stastie a bude mi to za to stat
@fxx
Mňa nikto nemiluje,možno tak mama,a nebudem sa preto trápiť,načo.
Clovek dokaze pisat tak aby vyzeral uplne iny ;- ) a ked je v tom dobry tak aj dost dlhu dobu
To nie je vec prieskumu u kazdeho je to detoto iste intenzivnejsie/ menej intenzivne a dlhotrvacne/menej dlhotrvacne v zavislosti od toho, ako casto si s tym clovekom v kontakte, ako casto sa s nim stretavas a samozrejme..... ci tvoje city opatuje.
chceš? Zoženiem ti
reálna zamilovanosť (obojstranná)? fú neviem..to opísať.. je to pekné mno