1444lili1444 =D=D radsej si to potom skopiruj ked mi ces napisat bo ten nick je trosku blby=D=D..ale moc tam nechodim som tam prihlasena ale odpisem jednemu za 15.minut=D=D.
@sokar13 a čo že máš 13?pokiaľ viem, tak na základnú sa chodí od 6-7 rokov. teda to je minimálne 6 rokov k dobru..či ty sa takým veciam ako škola nevenuješ?
ale inak súhlasím s obidvoma možnosťami. som tam, ale je to píčovina
som na pokeci a to mi uplne staci osrat cely facebook uz len pre ten ich slogan ze VSETCI SU NA FACEBOOKU to je taka ******na! Sice zo spoluziakov na pokec uz nikto nechodi ale ja to mam niekde
keby tam neboli všetci tiež tam nie som... je to kktina totálne a ide mi to na nervy... bohužiaľ "sú tam všetci" a aj preto som regnutá nielen na pokeci, ale aj na facebooku a icq a pod.... jediné, čo je dobrovoľné je birdz
a nick 22Lily ale na birdz mám oveľa viac informácií o sebe...
pokec je taka p************* nexodim tam uz, ale kedisi som tam xodil.... neznasam pokec!!!!! ked uvydim dakde "dajaku octaviu" z napisom "azet" tak je z nou amen pojdu ****************** ***************** zilinskii ************* do ****************** ********************** ******************* pesi domou. vlastne ix nakopnem do riti tak, ze poletia expresne vrxolne neznasam pokec a z ix trapnimi ******************* ********************* 16 rocnimi adminami....
prídem tam na 5 min., skontrolujem RP, ale zásadne na ne neodpisujem počkám kým mi padnú, a potom niektorým týpkom z priateľov napíšem sama a opäť opakujem proces inak nick PsychoSociopatka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale inak súhlasím s obidvoma možnosťami. som tam, ale je to píčovina
xXxXxXxBaShEnQaxXxXxXx
xXxXxXxBaShEnQaxXxXxXx
K temé, nick mám verbatim_05
Ale chodím tam len keď niečo súrne potrebujem od friendov čo sú tam. A pokec je strašná pi*ovina a je tam nuda.
a nick 22Lily ale na birdz mám oveľa viac informácií o sebe...
Nebudem nikde písať..
A áno, som
Ale prestávam tam čím ďalej, tým menej chodiť..
Nuda..
ae pisem len s ludmi ktorych poznam ..
pokec suxx :-!