@clanlord dobre, ale tak čo ak je pre mňa v mierne normálnosti niečo čo je pre teba absolútne nenormálne? slovo "normálny" je choré nikdy v živote som nevedela pochopiť čo presne môžem natlačiť do škatuľky s nápisom "normálny"
To uz je vsetko diskutabilne. Ale dalo by sa to zosuladit na niektorych veciach napriklad ako nieje normalne soferovat pod vplyvom alkoholu pretoze to nieje v sulade s predpismi.
Alebo za normalne sa poklada pri nakupe v hypermarkete zan aj zaplatit.
Ale samozrejme ze to nejde aplikovat na vela veci ako napriklad nieje normalne dostat v skole trojku. Alebo je normalne rano neranajkovat.
Cize suhlasim s tebou ze nieje to jednoznacne ale ako som aj pisal pri niektorych veciach sa to da zaskatulkovat .
@clanlord tak napríklad poviem, že pokiaľ niekto nemá papier na to, že je jebnutý tak je vlastne normálny... potom sme všetci normálni? veď ja sama sa pokladám za totálne nenormálnu v strašne veľa veciach, ale keďže nie som psychiatrický pacient tak som vlastne normálna? kde mám isotou že keby ma začali vyšetrovať že by o mne nepovedali, že som šialená?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
normálny:
obvyklý, pravidelný, bežný, v súlade so zvyklosťami a predpismi, nevybočujúci z obvyklej miery alebo stavu; prirodzený
normál:
obvyklá miera, pravidelný stav
To uz je vsetko diskutabilne. Ale dalo by sa to zosuladit na niektorych veciach napriklad ako nieje normalne soferovat pod vplyvom alkoholu pretoze to nieje v sulade s predpismi.
Alebo za normalne sa poklada pri nakupe v hypermarkete zan aj zaplatit.
Ale samozrejme ze to nejde aplikovat na vela veci ako napriklad nieje normalne dostat v skole trojku. Alebo je normalne rano neranajkovat.
Cize suhlasim s tebou ze nieje to jednoznacne ale ako som aj pisal pri niektorych veciach sa to da zaskatulkovat .
Takmer kazdy 3 clovek trpi nejakou poruchou ktoru bud nevnima potlaca alebo ju skryto maskuje. Cize keby zacali vysetrovat tak blaznov rapidne pribudne.
Nastastie na to nikto nema dovod. A nastastie si kazdy o sebe aj o inych moze mysliet co chce.