ja som tiež dnes odpustila človeku, ktorý mi dosť úblížil a 2 mesiace ma úplne ignoroval, hoci viem, že sa na mňa často vypytoval. Odpustila som mu, aj keď viem, že to už nebude nikdy ako pred tým... Lenže som mu rovno povedala, že na to sa nedá len tak zabudnúť a ani sa to nechystám spraviť. No čo už, zvykla som si, že sa mi všetko serie...
dala som druhú šancu a neľutujem, a dala som ju už viacerým ľuďom, ale keď niekto sklame aj po druhej šanci, tak skončil, to potom už aj ježko pochopí že ten človek za to nestál
áno... myslím si, že každý si zaslúži začať znovu... a potom ešte raz... je zaujímavé, že som sa ešte nikdy príliš nespálila, alebo si to nejako nepamätám... proste chcem odpúšťať každému, kto mi ublíži.... a možno preto sa s jedným chalanom kamarátim a vieme o sebe naozaj veľa, aj keď mi veľmi ublížil... neviem či je to dobre... ale rozhodne si nemyslím, že je to zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ty mi asi hovoríš z duše... toto je moje motto, dnes som ho dokonca povedala jednej osobe. Odpustila som ti, ale nikdy na to nezabudnem...
ja sa tym tiez riadim uz nejaky ten rok a som za to vdacna ...
ja som tiež dnes odpustila človeku, ktorý mi dosť úblížil a 2 mesiace ma úplne ignoroval, hoci viem, že sa na mňa často vypytoval. Odpustila som mu, aj keď viem, že to už nebude nikdy ako pred tým... Lenže som mu rovno povedala, že na to sa nedá len tak zabudnúť a ani sa to nechystám spraviť. No čo už, zvykla som si, že sa mi všetko serie...
..a hej davam druhu šancu...
Ale ak sa vážne rozhodnem, stojím si za tým.