@darkkizz chces mi tym povedat, ze uz ani psychologom sa neda verit? Ja som myslel ze analyza cez internet je ta najpresnejsia analyza aka na svete moze byt
Pasívne agresívne správanie je pasívna obštrukcia, vyhýbanie sa alebo pasívny vzdor (rezistenicia) v medziľudských vzťahoch alebo aktivitách. Je to prenikavá osobnostná črta, ktorá sa prejavuje negatívnym postojom, popieraným vzdorom v medziľudských alebo pracovných situáciách. Naučená bezmocnosť, tvrdohlavosť alebo hnev môžu poukazovať na pasívne agresívne správanie. Je to obranný mechanizmus a väčšinou iba z časti vedomý.
@babi nejdete ? musite ist, inac tieto fora su dobre aspon na toto, ze si tu mozme kecat co chceme, lebo ten blyvajs aj tak nikto necita si myslim..
a IDETE ! a kto ti hovoril, ze ja som sympaticky ? ti klamal.. ja som najsympatickejsi, a to je rozdiel.. jaj uz viem, deadly, ze ? a vidis, jemu musis verit, dojdi sa aj ty pozriet na moju sympatickost
@ ťuľenček ale to ty nevies, ze ja mam panicky strach zo stretavania sa s ludmi z netu? jedine ze by som tam niekde do kutika si prisla zametlit gebulou vidis! takto by sa to dalo prekonavat
ano, on, ale nechcel mi povedat, kolko ste ma ohovarali, takze verim tebe, ze si najsympatickejsi a neverim jemu, ze len sympaticky
@babi panicky strach ? fiha.. ti dam asi facku dobru, sak byvam u teba na dvore a tu vypravas o volajakych netoch ! a veru gebulou treba vrtiet.. DOJDITE ! aj hnisa dotiahni, sice ten asi porodi pri nasej hudbe, ale tak pivo si dat moooze ne ?
ja som sa len na chvilku pristavil, lebo sak sme tam s kapelou stale nieco riesili a slopali, takze sme sa dlho nedebatili.. a som raaad, ze mne veris
@tu ľeň ano, ano! daj! ja som vzdy taka stastna, ked mi jednu struhnes. nikto ma nevie tak zmastit ako ty prečo by porodil? zato ze je taka progresivna mäkota? (az si toto precita, tak rodit budeme my
ty sa po koncerte vzdy naslopes a nevypocujes si svojich spolukoncertnikov? pekne od teba
@babi ano hniso bude davat najvacsi headbang na svete ( a ja nechcem rodit, este nie.. som mlady !!! )
nie vzdy, ale zatial to nejako vyslo tak.. ono este sme pri bare spolu boli ked sme cakali v rade na pivo ( fakt ) a nas bicista sa akurat pytal, ze to ani neviem ci je baba alebo chalan zozadu, ale vlasy ma dobre ( mrte dlhe a csoorne ich ma ! )
@n0winka on by dal! aj daval, kym sa nedal vydrbat na vlasy po plecá ( vylepsis si tym postavu! rozsiria sa boky, naleju sa cici...)
a chcel sa dat ostrihat minuly mesiac ale toto sa stava dost casto hlavne na koncertoch, ze za nim pridu nejaki kočkoši odzadu a opytaju sa za kolko dá keby nemal bradu, dobra kurva by z neho bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
niekedy mam pocit, ze by tieto temy mali byt mazane.. ked chcete vymienajte si svoje postrehy v tskach ci vlastnych odkazovacoch..
božinku, božinku, ľudia nás riešia, ľudia nám nedajú pokoj!
a k obsahu fora sa netreba vyjadrovat..ono je vlastne jedno kto tie fora zaklada, vsetky stoja za holy bacov kokot do papule
a IDETE ! a kto ti hovoril, ze ja som sympaticky ? ti klamal.. ja som najsympatickejsi, a to je rozdiel.. jaj uz viem, deadly, ze ? a vidis, jemu musis verit, dojdi sa aj ty pozriet na moju sympatickost
ano, on, ale nechcel mi povedat, kolko ste ma ohovarali, takze verim tebe, ze si najsympatickejsi a neverim jemu, ze len sympaticky
ja som sa len na chvilku pristavil, lebo sak sme tam s kapelou stale nieco riesili a slopali, takze sme sa dlho nedebatili.. a som raaad, ze mne veris
ty sa po koncerte vzdy naslopes a nevypocujes si svojich spolukoncertnikov? pekne od teba
nie vzdy, ale zatial to nejako vyslo tak.. ono este sme pri bare spolu boli ked sme cakali v rade na pivo ( fakt ) a nas bicista sa akurat pytal, ze to ani neviem ci je baba alebo chalan zozadu, ale vlasy ma dobre ( mrte dlhe a csoorne ich ma ! )
a chcel sa dat ostrihat minuly mesiac ale toto sa stava dost casto hlavne na koncertoch, ze za nim pridu nejaki kočkoši odzadu a opytaju sa za kolko dá keby nemal bradu, dobra kurva by z neho bola
haha veru veru, take krehke ziena !
Anotace: Když někomu chybí to nejdůležitější a je mu to stejně jedno.
Snědli ti srdce a neptali se,
co budeš bez něho.
Snědli ti srdce a tys neudělal nic.
Jen stál, uklonil se,
usmál a řekl.
Tak děkuju.
či ja som? slabý odvar agresivity.