Dočítal som sa že BBC ruší diskusie k článkom "oficiálne" lebo tam boli často nevhodné komenty a nemajú ich ako mazať...ale skor pomaly sa pripravuju na svoj ciel...uplna cenzura netu a úplne znicenie vlastného názora ludi....internet je extrémne silná zbran...ked ju zničia skorumpované vlády si možu robit uz naozaj co len chcú..moj názor..nevnucujem vám h
@romanzkrajinyx nevidel by som v tom konšpirácie, ale cestu menšieho odporu. im je určite ľahšie zavrieť diskusie, ako súdiť sa niekde v Haagu za pojebané komenty uverejnené na ich weboch.
možnosti na diskusiu na internete to nejako citeľne neobmedzuje
@thrwtchr podla tvojho nazoru nic nieje tvoj nazor..vsade si nieco zobral ..ak veris ze boh existuje..nieje to tvoj nazor...to si zobral s biblie ard atd a je to moj nazor
@romanzkrajinyx tie prispevky skoro vzdy stoja za nic. slobodu nazoru to nijako neomedzuje. Mozes si napisal blog ba aj zalozit vlastnu diskusiu ba aj vlastne forum..
@thrwtchr ok ale moj názor som nezískal zo dňa na deň on sa formoval postupne a to že dlh na Zemi bude navždy nieje konsp. teoria ale holy fakt aj to ze jedinnny kto moze v USA vydavat peniaze je sukromna firma neni teoria ale bohuzial holy fakt...a svoj nazor som si nesformuvoal len z niekolkych clankov a dokumentov (zeitgeisty su super) ale aj z vlastnych skusenosti ked som bol v egypte a sam somsi uvedomil ake je to nespravodlive ze tam deti cely den na uliciach ziju v biede vedla modernych hotelov...
@kosh ked myslis..ale to je len zaciatok aj na slovensku vela poskytovatelov internetu je cenzurovanych...takze mozno aj ty mas cenzurovany net a ani o tom nevies.)
to akceptujem. vidim silny vplyv hlavne toho zeitgeistu u teba. akurat nechapem, preco by si sa potom tak pytal na hospodarenie s peniazmi, kedze peniaze sú prostriedok nie pre ľudí, ale pre kontrolu nad nimi. zhruba. tak doublethinkove mi to pride
ale @17 akého poskytovateľa potom treba podľa teba voliť? celkom by ma to zaujímalo.
ja mam klacno siet ale o2 tusim necenzuruje...ked ti niekedy jednoducha stranku nezobrazi neni to vzdy chyb stranky co tu pleties peniaze? peniaze aj tak nemaju buducnost pretoze kazdy bankovka je dlh plus urok a to je fakt o tom sa neda pochybovat ani polemizovat...a takisto logicky z toho vypliva ze sveto´vy dlh je vačší ako je peňazí vobehu..P.S nechpaem naco pomahaju grecku keb EUpriznala ze grecky dlh je nesplatitelny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
možnosti na diskusiu na internete to nejako citeľne neobmedzuje
nie tvoj, lež názor, ktorý si sa dočítal a uveril si mu.
inak je ale celkom možné, že pravdivý. pričom netvrdím, že takým skutočne je.
a diskusie sú fajn, môžu ostať. dakde. ak do nich prispievajú aj príslušníci rodu homo sapiens sapiens.
konšpirácie sú spoločným názorom určitej skupiny ľudí.
neodvolávajme sa vo verejnej diskusii na vierovyznanie. odvolávajme sa radšej na vedu.
» blok.hrach.eu/...
Zoznam psokytovatlvo ktorý cenzurujú net.
to akceptujem. vidim silny vplyv hlavne toho zeitgeistu u teba. akurat nechapem, preco by si sa potom tak pytal na hospodarenie s peniazmi, kedze peniaze sú prostriedok nie pre ľudí, ale pre kontrolu nad nimi. zhruba. tak doublethinkove mi to pride
ale @17 akého poskytovateľa potom treba podľa teba voliť? celkom by ma to zaujímalo.