teraz uvažujem nad tým, či tí suomalaienovia, čo chodia do sauny takmer i na obchodné jednania (a možno aj vedy) vôbec predvádzajú takéto úkony alebo inak povedané, to sa odkedy vtedy masíruje???
mna masiruje vyhradne moj muz ale uz ma masirovali aj baby aj chalani ked som chodila na rehabilitacie a nejak mi to bolo jedn dolezite je ci to robi dobre
samozrejme žena ideálne nejaká pekná (samozrejme by to mala vedieť.. )
Ale to je asi iba zbožné prianie, doteraz som najlepšiu masáž dostal od masérky na dôchodku, milá staršia pani.. keď so mnou skončila, mal som pocit že ma rozobrala a zase poskladala
Je fajn keď to robí nejaká sexy dvadsiatka, ale tá nikdy nebude mať tie skúsenosti.
ja čo mám kamošov masérov, tak sú to len chlapovia, a tí to vedia lepšie, než moja krstná napríklad ako rada ich vždy vidím, keď som celý týždeň spala pokrútená jak retard a neviem hýbať krkom. hmmm, ktovie, kam idú dnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale to je asi iba zbožné prianie, doteraz som najlepšiu masáž dostal od masérky na dôchodku, milá staršia pani.. keď so mnou skončila, mal som pocit že ma rozobrala a zase poskladala
Je fajn keď to robí nejaká sexy dvadsiatka, ale tá nikdy nebude mať tie skúsenosti.