no, mam uz nejaky ten rocik, baterka nevydrzi nikdy viac ako den, a aj to len ked ho aktivne nepouzivam, kryt vkuse odpadava, obcas sa zasekne a zacne hukat na celu ulicu len tak alebo sa sam vypne to je este ten lepsi pripad ale nejak mi to zily vobec netrha, nie je to moja priorita...hlavne ze tam mam wifi a peniaze investujem radsej do inych veci
velky display s 314ppi hustotou? 4+1 jadrovy procesor, vdaka ktoremu idu vsetky hry, hd filmy a android jelly bean bez seknutia? samotny android? unibody neobvykly dizajn so stylovymi hranami...ano som spokojny az az, len nech mi nikdy nespadne
Nokia 500, stále vydáva zvuky podobné prijatiu správy aj keď neprijde...irituje ma, že z ničoho nič to robí a nič nesignalizuje len otravuje...neviem čím to je ani to nejak popísať aby som našla príčinu...už sa tomusím pokúsiť odstrániť lebo za mesiac mi dojde trpezlivosť a v zlosti mu ublížim.
mám samsung galaxy ace ako najlepšiu verziu pre mňa postačujúcu s androidom, ale dnes ma riadne moj mobil nasral ked ma zobudil o polsiedmej- lebo na piatočné ráno som si nastavila dva rozličné budíky, nasledujúce 6 minút po sebe, zazvonil prvý a dnes až ten druhý. a potom o deviatej mi naskočila nejaká novinka s fcb a zvonil jak kokot tri minúty- ach taká som bola nasraná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mohol byť aj horší...
som nespokojný, ale som zmierený s tým, že iný v najbližšej dobe nedostanem......
a som hlavne rad, ze som ho nestratil uz 2roky skoro ( klop klop klop )