Nie, nikdy som nebola a nikdy nebudem. Mám na seba isté nároky, a keď sa mi niečo podarí, posuniem svoje nároky zas o kúsok vyššie. Iba tak sa človek môže neustále vyvíjať, zdokonaľovať a rásť.
Úspech je široký pojem... Dnes za slovom ,,úspech" mnohí vidia len peniaze a majetok. Takže k tomu sa nevyjadrím...
Čo sa postavy týka, nejak mimoriadne sa tým nezaoberám, nejde o život.. Ale snažím sa udržať si kondičku, no to je zase o niečom inom...
A povaha, tú meniť rozhodne nebudem. V mnohých situáciách mi zachránila krk a nemyslím si, že som zlý človek alebo tak. Viem byť drzo úprimná, občas som nespoľahlivá... A čo? Tie vlastnosti sú súčasťou mojej osobnosti, nemôžme byť všetci len krásni a dokonalí!
občas si samozrejme zanadávam (hlavne na tú moju skurvenú lenivosť), občas mám dokonca chuť sa rovno zakopať... všeobecne ale nevidím nejaký vážny dôvod byť so sebou nespokojný (tým pochopiteľne nevravím, že niet na čom makať... práve naopak, je toho dosť... načo sa ale už na začiatku demotivovať a podrážať si sebavedomie ?
Nie som spokojný s tým, že pri ničom dlho nevydržím a keď už hej tak to trvá príliš dlho...niektoré veci si nechávam zbytočne na poslednú chvíľu a keby som len nebol tak strašne lenivý ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
s čím nie, a dá sa to zmeniť, to sa snažím zmeniť
@1 súhlasím tiež...
Čo sa postavy týka, nejak mimoriadne sa tým nezaoberám, nejde o život.. Ale snažím sa udržať si kondičku, no to je zase o niečom inom...
A povaha, tú meniť rozhodne nebudem. V mnohých situáciách mi zachránila krk a nemyslím si, že som zlý človek alebo tak. Viem byť drzo úprimná, občas som nespoľahlivá... A čo? Tie vlastnosti sú súčasťou mojej osobnosti, nemôžme byť všetci len krásni a dokonalí!
Takže áno, som spokojná.
A milujem zlé vlastnosti na iných ľuďoch....
Treba napredovať.